Vinterferie

For mange er det nå vinterferie en ukes tid, og da drar noen til fjells mens andre flykter sydover på vei bort fra vinteren. Det har sålangt virkelig vært en utrolig bra vinter; stabilt kaldt vær, ikke mye slaps og is. Det har stort sett vært minusgrader i to måneder nå, så mange er kanskje lei - mens andre simpelthen elsker det! 


Selv er jeg nok litt todelt, jeg liker vinter veldig godt - men må innrømme at jeg lengter til vårens varmegrader og bar asfalt. Spesielt pga løpingen, det å kunne løpe i tynnere bekledning og uten votter, luer og buff.  Nå er det nok bare en månedsstid igjen, før vi kan legge ulla på hylla;-) Inntil da skal jeg forsøke å nyte siste rest av vinter, og i helgen skal jeg prøve skiføret igjen. Og, det anbefaler jeg gjerne videre!  Å gå på ski er perfekt mengdetrening nå, som ikke belaster løpeutsatte kroppsdeler som f.eks knærne og leggene. Så, ta deg en tur innom markadatabasen og legg skiplanene for helgen - eller vinterferien.


Minner også om vinterferieutfordringen; tell kilometer og vinn premier!Kommentarer