Gjør klart for en ny uke...

Søndag kveld og jeg slapper av med en bok før jeg hopper i køya for å få de trengte timer med skjønnhetssøvn (og det er ganske mange timer som trengs har jeg skjønt...!) I dag har jeg arrangert en liten og uformell Parksprint i Frognerparken. Temperaturen var såvidt over null, litt trått føre men ikke glatt. Selv om det nå er "varmt", sammenlignet med de 15 minus vi har hatt mye av i vinter, greide jeg å bli skikkelig kald da jeg skrev ned tider i parken. Det var godt å komme seg inn i varmen igjen etterpå! Nå håper jeg bare neste sprint, i april, blir av det mer varme slaget. Og, jeg håper det kommer flere løpere og hjelpere. Selv om det var et veldig hyggelig løp i dag må jeg vedgå at det er stusselig med så få, det er jo plass til så mange flere!

Men nå over til ny treningsuke! Hvem vil trene på Bislett i morgen? Løping fra kl 19:00 (fri for innblanding fra meg), styrke fra kl 20:30 (masse innblaning og pisking fra meg).
På onsdag løper vi intervaller som vanlig, regner med at temperaturen ikke synker til minus femten igjen, slik at vi holder oss til parken.

Dessuten, hvordan har det gått med vinterferieutfordringen? Jeg har noen premier jeg gjerne vil dele ut! Send meg dine kilometer!

Kommentarer

  1. Eg er klar for ei økt i morgo.
    Snakkes

    SvarSlett
  2. Ser mørkt ut for trening inne i kveld, dere får et par timer til før jeg gir dere opp:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar