Sjokkis

Januar var sjokoladefrisone for meg, nå skriver vi heldigvis februar. Det betyr at jeg gir meg selv lov til å spise sjokkis fredag og lørdag. Juhu!!


Troika er ikke favoritt sjokolade, men den er veldig god likevel! (Jeg er stratos og generelt melkesjokoladefantast, sier videre veldig sjeldent nei til belgisk sjokolade..)  
Men Troika har en überkul reklame, så kan hende var det den som gjorde at det var en Troika jeg ville ha som min første sjokolade i 2010? Vet du hvilken reklame jeg tenker på?
Den der man løper inn i heisen og gjemmer seg unna partneren for å spise troika. That´s me! Jeg finner ikke den filemn nå, bare en annen. Mulig man kan finne det på you tube.


Det kan selvsagt også være fordi den er fra Nidar og dermed Trondheimer som meg. Hvilken er din favoritt?

Kommentarer

 1. Min type post :-) og favorittsjokolader er alt med mint - spesielt en luksusvariant jeg bare finner på Gardermoen + konfektesken med Dessertsjokolade (tror den heter det), da er det jeg som gjemmer meg i heisen!
  (Troika er også godt :-)

  SvarSlett
 2. Da kan vi dele sånne twistposer og andre blandinger Ingalill!! :-) Mint er ikke blant mine favoritter. Du liker vel gjerne sjokolade med kokos også da?

  SvarSlett
 3. Kokos er ok men ikke like godt som mint, men den i twistposen er god + bounty (med espresso) - du får bli min nye twistvenninne :-)
  - men ikke ta lakrisen!!

  SvarSlett
 4. Tipper det blir kamp om godbitene ja! Lakrisen er min, du kan få lukte på papiret;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar