Rykk tilbake til start

På lørdag fikk vi oss en liten skitur, fra hytta vi besøkte på Løvlia. En skikkelig familetur; 4 voksne og 4 barn, det yngste barnet i pulk for første gang. Været var ikke akkurat fantastisk, minus 15 og ganske mye vind - det ble en kald og kort affære! Mesteparten av lørdagen ble tilbrakt innendørs på den koselige hytten vi ble invitert til.  På søndag var det blitt enda kaldere, men vinden var heldigvis borte. Det ble tid til litt aking og snølek, før vi måtte sette oss i bilen og kjøre ned til sivilisasjonen, mannen i huset hadde kontorarbeid som måtte utføres før mandag morgen. Før han dro på kontoret fikk jeg innvilget en times løping.

Det var virkelig en løpetur med "rykk tilbake til start" -følelsen! Det var nesten ti minus i går, det tok sin tid før jeg fikk varmen i kroppen, men det var likevel ikke det største problemet. Det har falt litt ny snø, og det har også blåst litt gammel - noe som ga et kjempetungt føre!! På flata og nedoverbakkene går det alltids, men oppover var det et slit. Frasparket blir løst og dårlig, så farten blir lav og pulsen står ikke i stil til tempoet. Jeg håper det er siste vers av denne vinteren nå... en uke igjen av februar, mars må by på mildere vær og mindre snø - pliiis!  Om føret ikke er bedre neste helg tar jeg langturen på Bislett, basta. 30 runder, er du med?

Hvordan har din treningshelg vært? Hvor mange kilometer har du fått tilbakelagt til vinterutfordringen?

Kommentarer

 1. Frista lite med løping ute i går....så eg endte opp med 12 km på Bislett......det funka bra. Sku gjerne ha joinet på langtur te helga.....men det blir slalåm. hotell, Geilo og spa på meg......men ein annen gong joiner eg gjerne.Hvis du lover å ikkje gruse meg ha ha

  SvarSlett
 2. Det var nok et enkelttilfelle det der Ingunn, du kan nok senke skuldrene:-)

  Anyone Bislett i kveld?

  SvarSlett
 3. Jeg kommer, og skal prøve å få med meg Régis! Men ingen grusing på meg - her skal det løpes saaaaakte :)

  SvarSlett
 4. Ingunn: Har du starta med slalom også? Tippe du ploger ned hele bakken :) Neida, er vel kanskje jeg som hadde gjort det ....

  Siri: Langtur på bislett er slettes ingen dum ide. Mange synes det høres kjedlig ut å løpe runde på runde men jeg har allerede løpt 56 runder en gang og det gikk fint. Er jo luksus med muligheten for å sette fra seg mat/drikke osv der. Toaletter også for den saks skyld. Jeg er drittlei snøen!

  Kos dere på bislett i kveld!

  SvarSlett
 5. Jeg ante ikke at det var blitt så kaldt i går, kjente det på første halvdel av turen. Så noen ganger er det greit å være uinformert!

  SvarSlett
 6. I dag tidlig var det minus 17 oppe hos meg Heming. Var "bare" minus 12 på vei hjem fra jobb.. Så da er du informert ang dagens tempratur ivertfall. Kanskje annen temp nede i sentrum.

  SvarSlett
 7. Dere altså... jeg trodde det var ingen som var interessert jeg! N har jeg dårlig tid :-(

  SvarSlett
 8. Takk for fin treningsøkt i går, eg fjuska som vanlig litt så satser på mindre magesmerter denne gongen. jada lurer berre meg sjølv :-)
  Espen: Har kljørt slalåm eit par år, ingen ploging.....i bakken er eg tilnærmet gal, trur eg er 20 år igjen og gjer gass ha ha.
  Blei litt lite løping i går, så då blir det strafferunder i dag...heldigvis. Siri...du er berre gull

  SvarSlett
 9. hehe :) Heldigvis for meg er jeg bedre i slalom enn langrenn og ploger faktisk ikke jeg heller. Tro det eller ei! men i langrenn derimot ......

  SvarSlett
 10. Trur eg på deg? Not.... hi hi

  SvarSlett

Legg inn en kommentar