Premier i vinterferieutfordringen!

I går trente vi intervaller på Bislett og på søndag er det parksprint. Hele uken kan du telle kilometer til den store vinterferieutfordringen, der du kan vinne en av disse premiene:
Jeg har sålangt kommet over 30 km, og lurer på hvor langt dere andre har kommet? Perioden som du kan telle enten løpekilometer eller skikilometer (bortover, ikke nedoverski!) er vinterferieuken som startet fredag 19/2 og som avsluttes med sprint på søndag 28/2.  Bli med du også!

Intervallene i går var forresten knallharde!! Det var lite folk på banen, det skyldes antakelig herrestafetten i OL og kun 4 jenter møtte til treningscamp. Det var Ellen, Ingunn, Åshild og meg. Vi kjørte 2 oppvarmingsrunder og deretter 11 x 545 m, med 1:15 i pauser. Jeg løp på omtrent 2:15 på samtlige, åpnet og avsluttet med 2:10. Er fornøyd med egen innsats, og gikk helt ned for telling etter den ellevte intervallen. I den ene svingen hadde de fyrt opp varmen for 15-20 minusgrader, og det var helt tropisk der. Det føltes temmelig sprøtt å søke innendørs pga kulda, og så ende opp med å klage på varmen!! LOL

Kommentarer

  1. Dere er jo helt rå!Men fungerte bra med intervall ute i -11 på ski ute også, altså :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar