Nytt treningssenter; EVO

Evo Fitness har åpnet på Røa og har åpen dag på lørdag, og snart åpner de også på Majorstuen - kun 10 min løping fra hvor vi bor. Ingen bindingstid, lave priser og spesielt liker jeg deres motto: "Bare trening", altså ikke så mye dill og dall, men rett på sak: TRENE.  

Jeg leste om senteret på Røa i lokalavisen i dag, og likte det jeg leste. Senteret på Majorstuen har jeg beskuet fra utsiden, det ligger over XXL i Sørkedalsveien, vis a vis Colosseum Senter. Super beliggenhet for meg, og det så smashing ut fra utsiden!

Nå har jeg klikka meg inn på nettsiden og leser hva de skriver om seg selv: "Hos EVO er vi opptatt av at du skal ha et rimelig og tilstrekkelig treningstilbud i nærheten av der du bor. Våre treningssentre er lekre og kompakte og fylt med kvalitetsutstyr. Hos EVO finner du det du trenger for å trene - verken mer eller mindre. Vi har eksklusive og effektive garderober, men ikke dyre og plasskrevende arealer til SPA, kafé, barnepass, pro-shop, solarium, squashbaner, gangarealer, gruppetreningssaler m.m."

Jeg lurer på om jeg skal ta en måned der, nå før vinteren slipper taket? Løpe i lette tekstiler i oppvarmede lokaler, betaler glatt 300 kr for det. De skulle bare åpnet dørene sine allerede nå! Kanskje jeg kan melde meg som forsøkskanin, sånn "teste at alt fungerer" uken før? Det har de sikkert bruk for!!

Kommentarer

  1. EVO er sikkert fint, men en enda bedre løpeopplevelse får vi vel på innebanen på Bislett fra 8. februar. Det er helt gratis, og temperaturen skal ligge på 16 grader hele runden nå, ikke +25/-10 slik det var før...

    SvarSlett
  2. I know! Det er litt lengre til Bislett, men jeg har tenkt meg dit ja:-)

    Ses på søndag!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar