Noe å se frem til; fire+ stjerners

I dag er jeg hjemme med en slapp liten gutt. Han har litt trøbbel med magen stakkar. Heldigvis gikk natten fint, og han har ikke kastet opp ennå ( i dag). Så, nå sitter jeg med han på magen, bysser han i søvn så han får litt mere hvile. Og mens jeg bysser han, surfer og blogger jeg litt, og tenkte vise dere hvor vi skal dra snart:-)
Moderne Blue Star Marylanza ligger flott til ved en golfbane og stadion. Marylanzas spa-/fitnessenter.  Tilgang til tre bassenger, barnebassenget og det ene voksenbassenget er oppvarmet.  Lekeplass i skyggen med klatrestativ, sklie og huske. Romslige og stilrene leiligheter.

 

Trasig greier, eller hva?

Jeg gleder meg en smule... Løpe i shorts/løpeskjørt og singlet. Legge ulla, lua og vottene igjen hjemme. Bade og svømme hver dag. Lese bok og slappe av til bølgeskvulp. Lyder bra i mine ører!

Kommentarer