Musikk til folket

Valentine og morsdag, og ikke minst fastelaven; i dag kom hele ketchupflaska i en klem.
Fastelavenboller spiste vi hos Ingunn og Øyvind i dag, etter en visningsrunde (vår faste søndagsaktivitet, juhu...) Før det var vi på gymmen der den lille fikk løpe rundt i squashhallen og kvitte seg med litt energi, mens pappan løp på mølla. Og før det igjen fikk jeg presang av kjæresten! Heldige meg, lilla ipod nano:-)Den måtte selvsagt testes ut på løpetur så fort anledningen bød seg, og da poden var i seng hoppet mor i treningsulla og goretøyet. Hadde fått kastet over en 40 sanger eller noe, og satte spilleren i gang. Herlig å løpe til musikk igjen!! Sist jeg løp med musikk var muligens i 2006 (!), da jeg bodde i København. Jeg sluttet med det fordi det ble så mye knot med ørepluggene som falt ut mens jeg løp, og jeg syns det rett og slett var for mye som skulle lines opp foran en løpetur. Det jeg elsker med løping er enkelheten, spontaniteten og kunne la tankene vandre av sted. 

I dag fikk jeg American Pie som en av de første låtene, og da jeg var på det mørkeste og mest øde strekket kom Pulp og reddet meg med Common People. Elsker den sangen! Det var digg med musikk igjen, jeg tror jeg sågar løp litt raskere enn normalt - om ikke foot poden gir meg raskere tider nå da. Det ble en fin økt på en times tid, 11-12 km, litt kaldt men fine forhold for det meste.


Da jeg kom hjem lurte imidlertid gubben fryktelig på hvorfor jeg hadde så sinnsykt høy lyd på. Hva, har jeg det? Det viste seg at jeg ikke hadde fått satt ledningen til hodetelefonen skikkelig i, slik at jeg løp både med musikk på øret OG på høytaler. Det var sikkert noen som satte pris på litt musikk utendørs i kveld! LOL

Kommentarer

  1. HAHA

    Den lilla er lekker, jeg hadde mest lyst på grønn, men ble oransj gitt.

    SvarSlett
  2. Mange knæsje farger ja! Den er rosa og den grønne er også veldig fine:-)

    Men, hvor er volumkontrollen sånn egentlig?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar