Morgenjogg, endelig

I går kveld tenkte jeg samme tanke som for en uke siden, hvis natta er fin løper jeg i morgen tidlig. I går kveld tekte jeg selvsagt også en ekstra tanke, "plis, ingen reprise på forrige natt til lørdag"...  For de som ikke leste forrige morgenjogg post, spol tilbake en uke (jeg kan røpe så mye som at det i alle fall ikke ble løpetur på meg!)


Men, i dag gikk det! Juhu:-) Kvart over syv var jeg i treningstøyet og hadde låst døra, innenfor dormet gutta fortsatt. Nøkkelen i løpehansken og YT mellommåltid i magen.
Det var veldig, veldig deilig å løpe i dag, en super start på lørdagen. Jeg tok turen på Ring3 mot Lysaker, E18 gangveien til Skøyen, og deretter Ring2 til Majorstuen. Jeg tok en svipptur innom parken, for å forsikre meg om at parksprintløypa nå er i bedre shape enn den var på onsdag. Og, det var den! Tettpakket snø som underlag nå, og ingen is. Så perfekt som det kan bli i februar 2010. Bli med på søndag, meld deg på nå!


For det meste løp jeg på asfalt, men ned til Lysaker var det litt mer slaps. Det var også tyngre i parken, spesielt Vigelandsdelen. Jeg hadde også en svipptur inn i et boligfelt som hadde litt grisete underlag. Uansett, en skikkelig fin tur. Nesten ingen trafikk og heller ikke mange mennesker ute så tidlig på en lørdag. Det ble litt i overkant av 13 km, og det er jammen lenge siden siste tur over mila! Det kjentes ut som jeg godt kunne fortsatt en stund til. Så, dette ble en langt mer positiv opplevelse enn campen på onsdag!

Kommentarer

  1. Det er veldig deilig å løpe før resten av verden er i gang.. Morgenturer kan være veldig bra, og din hørtes jo super ut! Gleder meg til lang løpetur i morgen! *lykke* Ps. Kjekt å følge denne bloggen! :-)

    SvarSlett
  2. Takk Anne-Mette:-)

    Morgenturer er egentlig de beste løpeturene, men etter at jeg ble småbarnsmor har de virkelig vært like sjeldne som seierene til herrelandslaget i fotball. LOL

    SvarSlett

Legg inn en kommentar