Mer spørsmål & svar!

Ernæringseksperten, Lisa G, svarer fortsatt på spørsmål om kosthold, du kan finne hennes tidligere svar i kategorien "Kosthold". Det har f.eks blitt stilt spørsmål om middagsmat før trening og kosthold uten kjøtt.

Nå har jeg også fått med en treningsekspert på laget, han kan du stille spørsmål om alt som har med trening å gjøre. Være seg hvilke øvelser som er best for forbrenning, hva/hvordan du kan trene om du har ryggproblemer, treningsintensitet og mengde, framgang, skader og annet som er relevant for deg. Spør du utenom fagfeltet hans får du bare beskjed om det, og verre er det ikke:-)

Litt om den nye eksperten på Treningscamp.com:
Ragnar har mastergrad i idrett fra NIH,  han har i en årrekke (ca 30 år) praktisert som kroppsøvingslærer og trener (bl.a landslagstrener). Underviser i dag på lærerhøgskole, har tidligere erfaring fra bl.a skigymnas og annen allmennfaglig videregående skole. Ragnar ber om at spørsmålene inkluderer alder, treningstilstand og ambisjon, for at han skal kunne gi et best mulig svar. Har du flere spørsmål, del opp spørsmålene i mailen din slik at han kan ta ett og ett.  Vær så presis du kan, så blir svaret også mer presist!

Spørsmålene sender du som vanlig til treningscampmailen.
Så, atter en gang: FYR LØS. Lisa G og Ragnar venter:-)

Denne bloggen er registrert hos Bloggurat.

Kommentarer