Mer, mer, mer

Denne uken begynte altså med en kombinert løpe&styrkeøkt på Bislett mandagkveld, vi fortsetter med den vanlige intervalløkten i parken i morgen, onsdagkveld og avslutter uken med Parksprint på søndag.  Det er med andre ord en god treningsuke vi er inne i, og du bør benytte muligheten til å sanke kilometer og bli med i vinterutfordringen som går fra 19.2 til 28.2!

Om du ikke vil løpe selv på søndag tar jeg gjerne i mot hjelp med arrangementet, og du kan uansett oppfordre andre til å delta. Det er mange fine premier, korte distanser og et veldig barnevennlig område for de det er aktuelt for. Egen barnevognklasse har vi også, som vel eneste løp i Norge? Forholdene i parken er nok dessverre ikke på sitt beste nå, men jeg håper og tror sterkt på at dette er siste løpet med snø. I april blir det nok mye mer fart på de fleste! Meld deg på her, det koster kun 25 kr. Er det interesse for det blir sesongen forlenget til mai, med løp 2. mai.

Husk også Sentrumsløpet. Mange campere stiller til gateløp 24. april. og vi hygger oss sammen med middag og god drikke etterpå. Det er plass til flere på "camplaget". Skriv "Treningscamp" som lag når du melder deg på, så er du med i det gode selskap.  Noe å trene til og noe å glede seg til:-) Bli med oss du også!  I tillegg fyller vi en bil eller noen seter i toget og reiser til Fredrikstad 11. april, flere distanser å velge blant i plankebyen (3, 5 og halvmaraton). Jeg har blitt lovd en lettløpt løype av Espen, vi får se om han er til å stole på!

Gleder meg til våren!!!

Kommentarer

 1. Løypa er lettløpt hvis den er snøfri! :)
  Jeg er veldig spent om den blir det i år - hvis ikke tror jeg at jeg dropper den.. Orker ikke å løpe race på snø!

  I fjor snødde det faktisk par dager før løpet gikk, men alt ble borte på løpsdagen pga vanvittig sol!

  Selv er jeg påmeldt Paris Maraton 11 april - og har ikke helt bestemt meg om jeg løper Fredrikstad ELLER Paris den 11 april.

  Tror kanskje det blir for mye med 3 maraton i år.

  Løypa er en rundløype du løper 4 ganger. Det er fellesstart for Halvmaraton og 5km. Starten går i gågata, så løper du ned til stasjonen (mener jeg det var) og der er det helt flatt. Ja, hele runden er så og si litt flat - litt stigning og nedstigning er det - men ikke noe man kan kalle for bakker.. Så løper du igjennom gågata - der er det drikkestasjon. Så er det ut igjen på ny runde på litt over 5km igjen ... :)

  SvarSlett
 2. Ærig talt, 11. april er det snøfritt. Jeg orker ikke tanken på noe annet. Det blir snøfritt i løpet av mars, basta.

  Forøvrig tror jeg at jeg hadde valgt Paris foran Fr.stad;-) Det eneste som taler mot er at det er helmaraton...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar