Lurer du på hva du skal bli?

Jeg kan selvsagt ikke svare på det for akkurat deg, men jeg kan gi deg en rankingliste, selvsagt fra USA. Men, konklusjonen kan helt sikkert overføres hit, til en viss grad. Studér realfag

CareerCast.coms 2010 TopJobs er nesten samtlige av de tjue øverste på listen jobber som krever teknisk utdannelse; realfag ruler! Og, hvem troner øverst? Aktuarene. Me like! ellers finner du også matematikere og statistikere, meteorologer, biologer og dataanalytikere - se hele lista - Nei, dette har ingenting med trening og treningsampen å gjøre. :-)  Men, jeg er aktuar.
! Noen ganger greier man simpelthen ikke holde kjeft. Tilgi meg.

Kommentarer

 1. Som representant for #2 på lista, så kan jeg bare si meg helt enig! Hjernen trenger også mosjon!

  SvarSlett
 2. Krmt... Min hjerne får også mosjon - på plass #689 på lista ;)

  SvarSlett
 3. Det er så digg å være øverst på en liste for en gangs skyld!
  *Soler meg i glansen*

  SvarSlett

Legg inn en kommentar