Jobbing på lørdagskvelden, parksprint i morgen!

Nå har jeg gjort de siste forberedelsene til morgendagens Parksprint! Lister er skrevet ut, syltetøyglasset med veklsepengene er klart, premiene er pakket og nå skal jeg bare lage startklosser før jeg skal krype til køys med Trekkoppfuglen og Haruki. Er jeg riktig flink kommer jeg meg ut på løping i morgen tidlig også, men av erfaring vet jeg at tiden går fort frem til kl 11 på parksprintsøndager, så det må bli like tidlig som i dag da. 


Jeg har få medhjelpere i morgen, så det blir nok hektisk for meg også etter kl 11. Til kvelds kan jeg puste ut, når resultatlistene er ute på nett, forhåpentligvis uten for mange feil. Håper videokamera til Heming pluss legoklossene gjør susen som sist:-)  Ses vi i parken i morgen?

Har dere forresten lagt merke til alle løperelaterte sakene i media om dagen? Aftenposten kjører på, dagbladet har et samarbeid med mosjon.com og VG har også fokus på helse og trening, til og med Dagens Næringsliv er på joggekjøret. Vi er trendsettere folkens, og vi drar den nye joggebølgen. Er vi ikke de hippeste av vi de hippe kanskje? LOL

Kommentarer