Jeg elsker stratos

Elsker er et sterkt ord, jeg er klar over det. Men, det er korrekt å bruke det i denne settingen. Jeg virkelig ELSKER sjokoladen stratos. I pose, som bar, stor og liten plate, i biter på rull - det spiller ingen rolle hvordan den kommer, bare den kommer i en bane på vei mot min munn! (Næringsinnhold for de som er interessert i slikt, høh)Bilderettigheter: www.nidar.no/www.stratos.no

"Can´t touch this

Moo, moo, moo, moo
Chocolate hits me so hard
Makes me say “Oh, so good!”
Thank you for giving me
a mouth to eat with and two hype feet
It feels good, when you know your´re down
A super cool cow from Airy town
And I´m known as such
This is a beat, uh, you can´t touch

I told you, blue cow
(Can´t touch this)
Yeah, that´s how we´re living and you know
(You can´t touch this)

Look at my chocolate, man"


Nå har Nidar kommet med en ny Stratosvariant; Stratos Dobbel. Dobbel er litt teit navn, men det skal vel liksom gjenspeile at det er to typer sjokolade; melkesjokolade kombinert med luftig hvit sjokolade. Yummi!! Eneste minuset er at den er knøttliten... blir jo ikke det minste feit eller høy på sukker av å spise en slik! Makan altså :-( Mulig man må kjøpe dobbelt opp for å få "nok", kanskje det er der navnet egentlig kommer inn...?

Hvilken er din favoritt?

Kommentarer

 1. De få gangene jeg spiser sjokolade blir det stratos! Har også smakt den nye og synes den var god... Hmmm.. Kanskje jeg må kjøpe stratos idag :)

  SvarSlett
 2. De "få" gangene! Hva skal det bety? Stratos er ikke en fjern venn man bare besøker i ny og ne, vennskapet må pleies daglig Espen!

  LOL

  SvarSlett
 3. æsj. Glemte stratosen i går - kanskje i dag :P

  SvarSlett
 4. Min kjære synger ofte den andre Stratossangen; Kosepose... Det får meg alltid til å le!

  Må si at jeg testet Kvikklunsjmelkesjokoladen i går. Nice den altså:)
  Vi sees søndag på Parksprint!

  SvarSlett
 5. Hehe, det høres morsomt ut!

  Jeg er mer på slagordet "Stratos, det ligger i luften!". Innbiller meg at siden det er så mye luft i stratos kan man knapt bli feit av den!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar