Ja, det er trening i morgen

Selvfølgelig! Tjue sharp, på det vanlige oppmøtestedet.

Kjører antakelig 5 runder som sist, i den lange løypa. Løypa er 1 km kort, med muligheter for både tjuvstarter og snarveier. Pausene blir på ca 1:30. Vi holder på i ca 45 min, og det er fint om du varmer opp litt på din vei til parken. Vi løper rolig sammen i en snau kilometer før vi starter intervallene, for at nye skal "se" løypa og dens snarveier.

Har ikke fått sjekket værvarselet, men det er sikkert løpbart og fint  parken:-) Om det er glatt er det swix på såla som gjelder, evt ullsokker om du er fri for festevoks i riktig farge.
- De gærne har det godt!

Bli med du også, det er ikke det minste skummelt:-) Siri er litt sprø, men helt ufarlig.

Kommentarer

 1. Jeg stiller i morgen, da blir det 5 fulle runder... kanskje med tjuvstarter... Ullsokkene blir hjemme, de er støle etter styrketreningen i går!

  SvarSlett
 2. Skal ikke fnyse av ullsokker :)
  Helge H., norges mestvinnende maratonløper testet dette på Maraton karusellen nå i januar. Her har du han i ledelse (han i front vant halvmaraton) - Helge med ullsokkene utenpå skoene.
  http://bloggfiler.no/springespen.blogg.no/images/672580-10-1264801372731.jpg

  Vet ikke hva han kom inn på men var sikkert 2:4x:xx

  SvarSlett
 3. Herlig! Da er det sikkert noen som har løpt med swix også! Takk Espen:-)

  Ullsokkene ble godt brukt på gårsdagens trening, men de som trodde de skulle på kosetrening fikk noe annet å tenke på etter hvert som økta skred frem.

  SvarSlett
 4. Eg kjem for å ta nokon runder....må det....snakkes

  SvarSlett
 5. Tyvärr, hinner jag inte denna veckan sü für bli närmsta gymmet för min del ikväll.. Shit vill verkligen fü till det och komma nu! Ha sü kul folket!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar