Intervaller uten glipptak

Så digg å løpe intervaller med fast underlag under beina, og ikke minst uten ull og full utrustning! I dag mikset vi 1 og 2 runder og løp 1-2-1-2-1-2-1, samt en rolig runde før og etter.  Jeg hadde også jogging til og fra stadion, så jeg fikk vel totalt ca 10 km i dag også. Det gikk jevnt og fint unna for meg - fikk endelig knust Ingunn et par ganger. Mulig det var det lekre løpeskjørtet mitt som psyket henne ut?!Gamliser i dag: Astrid, Ellen, Ingunn og Janne. Nye: Mariam - velkommen til oss :-)
Jeg liker Bislett, men hva sier dere andre som prøvde banen for første gang i dag?


Som nevnt, det blir kanskje Bislett fast på mandager framover, og parken som vanlig onsdager. Mandager krever påmelding til jeg vet at det er stor nok interesse. følg med på bloggen!

Kommentarer

 1. Ha ha ha......digg....dette motiverer for å trene meir fart.... Liker meg tydeligvis best i comfortsona...men takk for motivering til å gire om...det funka som berre det.

  Smiler og ler.

  Takk for ei fin økt...du er i fin form

  SvarSlett
 2. Gløymte å kommentere bana. Veldig bra underlag å løpe på. Det var ikkje for mykje folk. Sleit mest med varme og dårlig luft. Er gjerne ikkje så rart når mange har løpt der i heile dag....men eg ska ta turen igjen absolutt....søndag tenker eg

  SvarSlett
 3. Må gire om litt tidligere Ingunn;-)

  Snart gir magekrampene seg også skal du se!

  SvarSlett
 4. Jeg er enig i at det var fint å løpe inne i går! Deilig med mykt underlag og ikke minst ordentlig grep igjen. Men sliten ble jeg lell... Fikk litt "mareritt"-følelse av den lange korridoren, som å løpe for livet uten å komme av flekken ;) Men til helgen tenkte jeg å ta med ipod'en og jogge rolig rundt og rundt i høyre bane - det tror jeg kommer til å funke fint.

  SvarSlett
 5. Ser supert ut med løpeskjørt- artig! Høres behagelig ut å løpe inne på denne tiden av året, men ikke noe kan vel slå en løpetur i skogen om sommeren!

  SvarSlett
 6. HVOR har du fått tak i dette lekre skjørtet.....? Eg forsøkte hardt å få tak i løpeskjørt på Løbslabbet her i Bergen i fjor..utan å lykkast... VIL HA! :-)

  SvarSlett
 7. ebay:-) søk på løpeskjørt her på bloggen, så finner du mer...

  SvarSlett
 8. Anne-Brit: Nei, innendørs trening kan ALDRI slå en løpetur i skogen! Men, til intervaller er bane supert, tusen ganger bedre enn mølle

  SvarSlett
 9. Ebay er jo dødsskummelt.... Har aldri handler noe der... *rødme*

  SvarSlett
 10. Jeg syntes også ebay var fryktelig skummelt, men det gikk over etter det første kjøpet;-)
  Her finner du f.eks et fint skjørt: http://cgi.ebay.com/Nike-Dri-FIT-Core-Knit-Womens-Running-Skirt-Skort-M_W0QQitemZ360236169640QQcmdZViewItemQQptZUS_Women_s_Athletic_Apparel?hash=item53dfbfb9a8

  Pass bare på at du har oppgitt Norge, slik at du får oppgitt riktig porto. Og, be selger oplyse prisen på varne uten porto på forsiden av pakken, så du ikke kommer over de 200 kronene!

  Jeg har også et løpeskjørt til salgs, i medium. Akurat nå vurderer Janne det, men om hun ikke vil kjøpe det kan jeg legge det ut her, evt sende deg en mail.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar