Intervaller på Bislett

I kveld kl 20:00 flytter vi intervallene fra parken og ned til Bislett. Dette er en engangstilfelle, neste uke er vi tilbake i parken. Men, det kan hende det blir mer eller mindre fast med en mandagsøkt på Bislett (med styrketrening), hvis det er interesse for det og hvis vi syns det fungerer for oss på Bislett i kveld! Det er som alltid dere campere som bestemmer.


Oppmøtested denne onsdagen er altså ikke det vanlige stedet i parken, men i krysset mellom Sofies gate og Louisesgate, se kartet i denne posten. For dere som bor nært parken er det ca 10 minutters løping ned til Bislett fra Majorstuen. Jeg vet ikke hvor lett det er å parkere i nærheten av Bislett, jeg tipper det er få parkeringsplasser der.


Jeg tenker vi kjører miks av 1 og 2 runder, totalt 5 - 6 km. Fint om dere varmer opp litt på vei til Bislett:-) Så kan vi ta en runde eller to der inne også, før vi starter intervallene. 


Håper å se mange gamle og nye fjes i kveld!  Husk møt presis, eller litt før, kl 20:01 går vi inn og ned under jorden:-)

Kommentarer

 1. Er det t-skjorte som gjelder?

  SvarSlett
 2. Det er t-skjorte og løpeskjørt Astrid;-)

  Jeg løp i tynn genser sist, og tre-kvart lang bukse - det fungerte helt greit til tempokjøring. Tror jeg prøver med litt mindre i dag, siden vi skal løpe så fort!!

  SvarSlett
 3. Jeg møter dere inne på Bislet, ferdig skiftet...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar