Intervaller i parken i morgen

I morgen er det onsdag igjen, og du er vel klar for ukens høydepunkt; intervaller i parken!

Været er ok nå, føret likeså - så ingen grunn til å bli hjemme i sofaen og spise potetgull!  Neste uke kan vi ta økta på Bislett Stadion, innendørs! Jeg syns det blir litt kort beskjed nå for å flytte økta i morgen.  Og dessuten kan ikke jeg være med i morgen, og jeg vil gjerne bli med på Bislett;-) (Les gjerne Adelheids hyllest til Bislett og Hanne Lyngstads kjefting)


Selv om jeg ikke kommer til parken i morgen er jeg med dere i ånden. Jeg er uten mann, men med barn om dagen, så jeg lengter desperat etter en løpetur. Så, løp litt for meg også er du snill! Astrid og Lisa G loser dere gjennom økta i morgen. Fint om alle på trening i morgen kan prøve å spre budskapet om flyttingen neste uke da! Møtested for neste uke blir annonsert her på bloggen.


Neste uke blir det også muligheter for styrketrening igjen. Meld din interesse for dette på mail. Mandag kl 20:00, mail med oppmøtested sendes til de som melder seg på. Det er begrenset med plasser. Fokus på kjernen, ca 50 minutter. Innendørs, alle må ha med ullsokker til catslides.

Kommentarer

 1. Jeg kan være barnevakt jeg Siri; jeg må bare være ferdig til å hente min kjære kl.21:15 :-) Silja

  SvarSlett
 2. Hehe Silja, du burde jo løpe selv!!
  Takk for omtanken:-)

  Gleder meg til gubben kommer hjem i kveld, med den gigasvære/dyre gaven jeg har gjort meg fortjent til!

  SvarSlett
 3. haha får du pakke?? DET fortjener du virkelig!! Nei jeg har litt vondt i halsen og merket det godt da jeg løp på søndag, så jeg forsøker en time spinning i dag jeg. Hadde småplaner om spinning etterfulgt av intervaller ...MEN det er nok litt i overkant når jeg ikke er helt god i halsen (tror jeg....!). Jeg ser an formen etter spinninga jeg :-) Silja

  SvarSlett
 4. Altså hvis jeg ikke får tidenes pakke i dag ligger Stian tynt an.

  SvarSlett
 5. Rapport fra parken i dag: Kun de tøffeste av de tøffe trosset kulden - bortsett fra et par rottweilere i bobledress var det bare Ellen, Torfinn, Åshild og jeg som stilte i Frognerparken. Vi løp seks runder - og alle var enige i at det hadde vært en fin tur :) Håper du koser deg med presang, nå må du fortelle!

  SvarSlett
 6. Sakna intervalløkta i dag. Er i Trondheim og her går det ikkje å løpe....for mykje snø. Ser fram til neste onsdag

  SvarSlett
 7. Det høres ut som en tøff økt, også seks runder da folkens. Respekt! Jeg skjønner at jeg ikke kjører dere hardt nok:-)

  Fikk gave; løpeblad, sjokkis og skjorte. Skal ta bilder!

  Og Ingunn: Kom deg tilbake til Oslo, bartebyen er ikke bra for deg!

  SvarSlett
 8. Ha ha ha....eg liker ikkje batrt ein gong....nei ein får berre komme seg tebake kjapt.

  SvarSlett
 9. Bart sko da vera ja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar