Ingvill dro til i globen i går kveld!

Med dundrende hodepine og en veldig uggen kropp hoppet jeg til køys kl åtte i går kveld. Fant STV4 (jeg visste ikke at vi hadde den engang, hehe) og sendingen fra Globen i Stockholm. To norske jenter og en svensk tjei skulle løpe 1500 m på den flotte innendørsbanen de bygger opp kun for denne kvelden. Ligner litt på Stangehallen, men virket en smule mer publikumsvennlig med kortere avstand mellom bane og tribuner.

Ingvill, i rosa overdel (me like!), lå langt bak i feltet de første rundene, men spiste meter for meter og kom tilslutt inn på en fin femteplass på tiden 4:11:30!! Ny norsk rekord, igjen! Kun en uke siden hun tok rekorden fra Kristine Eikrem Engeset, og nå senket hun sin egen rekord med over 2 sekunder. Gleder meg til innendørs VM om en måned, og jeg gjetter Ingvill gjør det samme! 
(bilderettigheter: http://www.friidrett.no/)

Den svenske jenta (Ulrika Johansson) kom på sjette plass og den andre norske (Lisbeth Pedersen) kom inn på niende med tiden 4:31:51. Det var et sterkt 1500 m felt, hvor vinneren, Kalkidan Gezahegne fra Etiopia løp inn til årsbeste i verden på 4:03:28.  

Kommentarer

 1. Go Girls!!
  Veldig inspirerende:)

  SvarSlett
 2. Jepp!! Når skal du starte konkurransesesongen din Hanne?

  Min begynner ikke før i april, og det er jo enda altfor lenge til! Men så mye sykdom som vi har for tiden er det ksnskje like greit... sukk!

  SvarSlett
 3. NM innendørs neste lørdag. Løper 1500m. Er ganske spent selv om treningen har gått veldig bra siden november. Ellers drar det seg til mot slutten av april.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar