Hva skal du løpe i år?

Snart, snart kan vi for alvor tenke på åpningen av løpssesongen 2010. Jeg gleder meg!! Aller mest akkurat nå gleder jeg meg til våren kommer med noen varmegrader; det å løpe den første turen uten ull er alltid en højdare!

Ellers ser løpeplanene mine fram til sommeren omtrent slik ut:


Jeg tror det blir mer enn dette, drømmer om min maraton nummer to - og målet er før juni. Jeg har bare ikke bestemt meg for hvor jeg vil gjøre det, kanskje tar jeg turen til Køben igjen, og kanskje finner jeg meg et mye mindre arrangement - det er litt åpent akkurat nå. Hvilke planer, og ikke minst drømmer, har du for ditt 2010?

Kommentarer

 1. Foreløpige planer er: Fredrikstadløpet (halvmaratondebut!), Sentrumsløpet, Gøteborgsvarvet, Oslo (halv)maraton. Forhåpentligvis blir det tid til noen mindre skogsløp også. Gleder meg til sesongen starter!

  SvarSlett
 2. Er du frisk igjen Astrid?
  Nordmarkstravern anbefales veldig som skogsløp!

  SvarSlett
 3. Hittils bokat för min del med huvudmålet Bryssel marathon - någon som är med? 10 oktober! är... Göteborgsvarvet, Oslo Halvmarathon, Sentrumslöpet, Airportrace i Hamburg (16 km runt startbanan) - kul distans! och lite mer göj! Längtar tills säsongen börjar!

  SvarSlett
 4. Brussel blir sikkert veldig bra, flott by:-)

  Vi blir mange på Sentrumsløpet, gleder meg til det! Kanskje du blir med oss på middag etter løpet? Det er enegen post her: http://treningscamp.blogspot.com/2010/01/sentrumslpet-meld-deg-pa.html -og det kommer mer når det nærmer seg!

  SvarSlett
 5. Takk for tips! Jeg er bedre, får se hvordan det går utover dagen men tror jeg er med i kveld - må jo sjekke ut fasilitetene!

  SvarSlett
 6. @Siri: Absolut, middag efter loppet later utmärkt! Tycker vi borde höra med Nike-convention PR folket om de vill sponsra oss träningsbloggare till loppet!

  SvarSlett
 7. God idé:-) Det er ti påmeldte campere tror jeg, men kan ha kommet til noen nye siden sist jeg sjekket.

  Astrid: Så bra du er frisk igjen, eller frisk nok. Ses i kveld!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar