Din beste løpemusikk

Hva har du helst på øret når du skal løpe? Ulik musikk til intervaller, langtur og annen tempotrening? Jeg vil høre din beste tips!


Til bursdagen min skal jeg nemlig ønske meg en ipod nano, lilla, som jeg kan koble med nike+ stæsjet. Det er mange år siden jeg løp med mp3-spiller, så jeg trenger musikkinspirasjon! Kom igjen, bombarderer meg med dine beste låter for løping/ hele lister tas også i mot! Legg inn kommentar, eller send mail.
Minner forresten om spørsmålsrunden også, dere kan stille spørsmål til både ernæring og trening. Lisa G og Ragnar svarer.  Dessuten er parksprintbloggen oppdatert med bilder og resutlat fra dagens løp.

Kommentarer

 1. Jeg er glad i MUSE, LA ROUX og han derre fløtepusen som var på skavland for en stund siden.. John Mayer het han ja (sjekket spotify på iphone).. Disse hører jeg ofte på når jeg løper rolige turer.

  Når jeg løper konkurranser så hører jeg alltid på trancemixer som er laget for racet. Jeg mixer da sammen sangene til slutttid. Jeg vet jo ikke alltid eksakt når jeg kommer i mål, men da kan jeg ofte ha den samme sangen 2-3 ganger etterhverandre slik at den alikevel kommer i spurten ;) Har da egen 10km mix, egen halvmaraton mix. Maratonmix får jeg lage til 2010..

  Den nanoen du skal ha er konge. Det er jo integrert videokamera på den også slik at du kan filme med den. Det har jeg gjort noen ganger på race da jeg ikke har med kamera. Så filmer jeg med nanoen, så klipper jeg bildet så blir det et "photo". Greit nok, kvaliteten er ikke topp men her er et eksempel på et bilde jeg har "filmet" med Nanoen min som jeg har gjort om til bilde. http://www.mosjonisten.com/folkastart.jpg
  Bildet er fra Las Palmas Halvmaraton Januar i år.

  Bildet blir ikke sånn kjempebra, men artig å ha muligheten til å filme hvor enn man er synes jeg da :)

  Jeg har også rekord i å ødelegge ipoder under løp, og drepte vel 4 ipoder i fjor pga fuktskade. Good news er at nanoen er eneste jeg enda ikke har klart å drepe skikkelig. Så tror den tåler en del. Men de små shufflene tåler ingenting. Stay Away! :)

  SvarSlett
 2. Jeg har også en ipod nano, som jeg er kjempefornøyd med! I det siste har jeg skjønt at å ha god musikk på øret er det lille som skal til for å få en joggetur til å gå fra "å hvorfor tvinger jeg meg selv til å gjøre dette, 8 km igjen, nei og nei"-kategorien til "jeg må da være den nye Grete Waitz?". For meg fungerer det best med musikk med litt futt i, men den må ikke være for masete, da blir jeg fort sliten i hodet. F.eks fungerer det bare med et par Aha-sanger i strekk - men "Take on me" bør absolutt med i programmet! Buena Vista Social Club er en av mine favoritter, det er rytmisk og fengende uten å bli altfor dunke-dunk. Og så er det godt med noen rolige, melodiøse sanger innimellom (jeg kan faktisk anbefale den franske presidentfruen!)

  SvarSlett
 3. Bra å høre at nano er en catch! :-)

  Jeg så for meg en miks av litt rolig og litt mer fres, veldig glad i pulp f.eks. Gleder meg til å prøve med musikk igjen.

  Men, Espen, del en 10 km liste da:-)

  SvarSlett
 4. Jeg kan naturligvis anbefale Nikes egne treningsmikser. Finnes på iTunes - eller hos meg :)

  SvarSlett
 5. Cool:-) Det må testes! Dumt det ennå er så lenge til bursdagen min!! Jeg har tenkt at jeg må ha deg som venn på nike+, du finner meg som SiriSJ (mystisk brukernavn som alltid)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar