Bislett i går kveld

Da jeg dro fra jobb i går var det ingen som hadde meldt seg på til mandagens økt, og min ettermiddag er av det slaget at det går slag i slag mellom barnehagehenting, t-baneventing og -kjøring, middagslaging og -spising, barneaktiviteter som bading, boklesing og etter hvert legging. Sånn halv åtte var jeg utkjørt og klar for litt avslapping, sjekket noen mails og surfet en tur innom treningscampbloggen. Ups, hva finner jeg der? 7 kommentarer på gårsdagens blogginnlegg, folk ville trene likevel jo.

Omstilling fra relaxavdelingen til "dritdårligtid" var litt voldsom, redd hjertet hoppet over noen viktige slag. Fant meg ull og noen varme klær, hansker, buff og pannebånd, vannflaske, t-skjorte og sko til å løpe inne med i en fart opp i sekken. Beinfly til t-banen, som kom da den skulle - men som deretter stod bom stille i 10 min fordi det var krøll på Majorstuen. Akkurat det jeg trengte.

Jeg var ikke på plass på Bislett før nærmere kvart over, og hvem finner jeg der? Jo, først Astrid og Regis, Janne og en Astrid til, Ingunn og Heming. Bra oppmøte med null påmeldinger må jeg si;-)  Det ble kun et par rolige runder på meg, før styrkeøkten kl 20:30. Fokus på rygg og mage; det ble bare alt for mye latter! Hvem greier holde maska når dere puster og peser så høyt? Spidermanøvelsen er uslåelig hard, men aldri har jeg ledd så mye under armhevinger. Dere var riktig flinke da, måtte dere bli skikkelig støle i dagene som kommer!

I morgen er det vanlig treningscamp i parken, kl 20:00. Noen som tåler en kald uteøkt denne uken montro?

Kommentarer

 1. Tusen takk for at du står på for oss, Siri! Det var utrolig deilig (etterpå) å få kombinert jogging med styrketrening! Jeg møter helt klart hver gang det blir trening (men unnskyld at påmeldingen kom så sent!)

  SvarSlett
 2. Fantastisk engasjement i deg Siri! Herlig
  Jeg kommer på søndag til Sprinten:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for gode ord Hanne, og så flott at du vil komme på søndag. Jeg kan dessverre ikke stille opp slik at du får most meg, noen må holde orden på legoklossene også;-)

  SvarSlett
 4. Her får du beskjed tidlig. Eg kjem på onsdag i parken kl 20. (eg legger meg ikkje ned å storgriner hvis det plutselig skulle bli endret til Bislett)

  SvarSlett
 5. Bra Ingunn:-)
  Jeg tror vi får kjempe oss gjennom en av de siste snøøktene i parken... Det blir tungt, men vi er tøffe! Snart er våren her, håper jeg;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar