30 runder på Bislett

Endelig, etter mange, mange uker uten en skikkelig langtur, ble det 19-20 km på meg i dag! Ikke skjønner jeg hvordan jeg kan være i såpass bra form som økten i dag indikerte; kan ikke huske jeg har trent mer enn maks to uker i strekk siste 6 måneder uten sykdomsavbrekk! 


Jeg er lei av vinter og snø nå, og bestemte meg forrige helg da jeg sleit meg ut på en tikilometertur i snø og slaps, at neste uke, da blir det Bislett. Som tenkt og sagt, så gjort. Løp ned litt etter kl ti i dag morges, først skulle nemlig gubben løpe en tur ute mens junior og jeg var ute på akebrett. Deretter ble det altså min tur. Nede på Bislett traff jeg bl.a Espen, Sharon så jeg også og en annen veldig sprek ultraløper. Ellers var det mange kortdistanseløpere der, med pigger på bena og ikke særlig mye sidesyn for andre når de gikk inn og ut av banen. Rødt kort for virring i løpebanen!


Jeg løp 30 runder der inne, jevnt og fint i 5:00 tempo. Er strålende fornøyd, og var temmelig gåen etterpå. Klarte såvidt å jogge hjem igjen etterpå, eller skal jeg si sklei sidelengs mens jeg jogga på.  Nå er det veldfortjent helg her, og i morgen arrangerer jeg sprint i parken! Bli med:-)


Nå har jeg forresten passert 50 km i vinterferieutfordringen... hvordan ligger du an?

Kommentarer

 1. Bra tempo du hadde på langturen din i dag Siri! Han "spreke" ultraløpern du referer til var Jon Harald Berge også kalt "stibolten". Snakket så vidt med han før jeg dro og da spurte jeg om tempo hans. Han hadde løpt de to første timene i ca 03:46 fart altså over 15,5km/t. Det er ganske så villt! Ble langtur på meg i dag også - ny rekord med antall runder så nå kan jeg spise stratos! :)

  SvarSlett
 2. Han i hvitt, med de lange bena. Syns i grunnen det er litt juks med så lange bein. Han bare susa forbi meg, kanskje hele fem ganger på de rundene jeg løp. Makan til frekk fyr!! :-)

  Hvor mange runder ble det på deg Espen? Syns du tok mange pauser da;-)

  SvarSlett
 3. Ja, er han i hvitt ja. Han løper for det meste 24 timers løp. Ble litt pauser idet kompisene mine kom men etter det gikk det jevnt og greit. Ble 78 runder på meg i dag så ble 42,5km :) Men jeg hadde langt fra så høyt snitt tempo som deg.

  Sjekk her:
  http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/149300

  SvarSlett
 4. Haha, 78 runder. Du er virkelig klin gærn Espen!!

  SvarSlett
 5. Bra jobbat! Ser fram mot parksprinten imorgon :) eller snowjoggen kanske det mer blir

  SvarSlett
 6. Det blir nok mer snowjog ja, dessverre! Men SNART er det vår:-)

  SvarSlett
 7. Dere, altså :) Min plan var å løpe Fredrikstadløp-runden (én gang!), men det hersens snøfallet satt effektivt en stopper for det. Da tok jeg likegodt og trasket runden, forsåvidt god trening siden det var dyp snø på alle fortau. Og én ting er i hvert fall sikkert - Fredrikstad er vakrere enn Paris akkurat nå! ;)

  SvarSlett
 8. Jeg trodde jeg var smågal, men i forhold til Espen er jeg jo helt kjedelig/normal!! Haha


  Hilsen Siri som har fåt nok av snøen for denne vinteren...

  SvarSlett
 9. 30 og 78 runder?????? Da e so gale. Fant ei mølle på Geilo så kom meg igjennom 12 km...... Fornøgd eg.

  SvarSlett
 10. Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen. Kjempefint på Bislett ja. Neste gang skal jeg si hei.

  Lurer forresten på om lufta der kanskje er litt tørr eller noe for jeg har følt meg litt tørrforkjøla etter at jeg var der.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar