Rapport fra dagens fellesøkt, og en liten sang

Vi ble ti stk på treningen i kveld, det var ca 7 minus da jeg dro hjemmefra - så ganske gode forhold for utetrening. Det er tettpaket med snø som underlag, så det fins ikke glatt heller:-)  Vi løp en runde i parksprintløypa til oppvarming, deretter 5 stk parksprintløypa med både tjuvstarter og snarveier for å få alle til mål omtrent samtidig. Alt er lov på Siris treningscamp! Rundene gikk unna på ca 4:30 - og det må være godkjent nå på vinteren! Det var digg å løpe med litt tempo igjen nå, etter ukene med kuldegrader og daffetempo:-)

Gamliser: Asta, Ellen, Gøril, Heming, Ingunn, Janne, Lisa G, Torfinn og meg selv. Vi hadde en ny jente med oss også, og jeg er usikker på navnet hennes...Mari?  Bra innsats fra alle sammen:-)  Fikk også gjentatt Sentrumsløpapellen, og håper enda flere blir med oss 24. april.

Hjernen min var dessverre ikke helt tilstede i kveld, jeg hadde fått en sang på den, og det er ganske irriterende. Enda mer irriterende er det når man ikke engang husker mer enn halve teksten. Så, nå har jeg søkt den opp og skal nipugge. Når podens DVD´n settes i spilleren neste gang skal mor imponere!!

They're two they're four they're six they're eight
Shunting trucks and hauling freight
red and green and brown and blue
they're the really useful crew

All with different roles to play
Round Tidmouth sheds or far away,
Down the hills and round the bends
Thomas and friends

Thomas he's the cheeky one
James is vain but lots of fun
Percy pulls the mail on time
Gordon thunders down the line
Emily really knows her stuff
Henry toots and huffs and puffs
Edward wants to help and share
Toby, well let's say, he's square


Kommentarer

  1. Ha ha ha - Thomas-sangen er fantastisk kl. 7 søndags morgen - og tydeligvis også når man løper! :) Lei meg for at jeg ikke fikk kommet i kveld, det høres ut som om dere hadde det gøy!

    SvarSlett
  2. Håper du snart er frisk igjen Astrid! Det var en bra økt i går, så deilig å endelig kunne løpe litt fort igjen!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar