Varm løpetur

Etter den mindre gode treningsturen i går følte jeg for å gjøre noe langt mer hyggelig i dag. Jeg ville løpe i kort bukse og kort skjorte!! Det var "bare" 6-7 minus i dag, men jeg er ikke så gærn at jeg løper ute med sommerklær nå. Så, jeg tok turen til jobb, og løp på mølla i treningsrommet der. 

Det var så ubeskrivelig deilig å løpe med så lite klær, nesten som å fly jo!! Gleder meg veldig til temperaturen en gang til våren:-) Mens jeg løp tenkte jeg på et par ulike ting; 
 1. Hva skal jeg unne meg som premie for sjokoladekutten?
 2. Må booke en uke i feb/mars i sydligere strøk
 3. Må trene oftere i 2010
 4. Løpe Nordmarkstravern igjen?
 5. Nordmarka Skogsmaraton kanskje?
 6. Ny Copenhagen marathon?
Jeg løp 13 km, 1.5 som oppvarming bort til jobb og resten på mølla. Økte jevnt og trutt hele veien, begynte på 6:00 tempo og løp mye i 5:30-5:45 før jeg dro til skikkelig på de siste to-tre kilometerne. Jeg var rød som en hummer etterpå, og det blir man ikke av å løpe ute nå for tiden!  Dette må gjentas:-)

Forøvrig gikk alarmen på jobb to ganger mens jeg trente, helt på slutten av økta. Jeg var litt engstelig for om det kom en vakt jeg måtte forklare meg for. Jeg hadde knapt krefter til å stå på bena etter den harde økta, langt mindre snakke og forklare hva jeg gjør på jobb en lørdag. LOL. Heldigvis kom det ingen, men jeg får se om jeg får anmerkning på mandag for å ha "utløst" den... 

Kommentarer

 1. Hei Siri!

  Jeg og overvåker "varmere strøk" med argus øyne om dagen :)

  Hvor har dere tenkt å reise?

  SvarSlett
 2. Spania eller Portugal tror jeg... Ble frista av siste kondisblad til å velge GC da, vi får se hva jeg får overtalt gubben med på.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar