Trening for de tøffe, igjen

Jeg var tøff i går, gledet meg til ny økt i parken. Hadde ikke sjekket værvarselet, hadde iallefall ikke fått med meg at det igjen skulle bli 15-20 minus. Var en god del spakere i dag formiddag da Astrid gjorde meg oppmerksom på livets realiteter. 


Men, hva kan man gjøre? Økta var kjekt annonsert, jeg vil at dere skal kunne stole på at det alltid blir trening. Man kan vel ikke backe ut da? Niks. Siri grudde seg!!


Klokka gikk fort etter middag og fram til halv åtte, da måtte jeg begynne å finne fram alle klærne. Som jeg gleder meg til våren og sommeren!! Ull innerst, fleece i midten og vindtett ytterst. Tynn buff foran munnen, skihansker og tjukkere buff på hue. Pulsklokke, foot pod og pulsmåler samt nike sportsband. Jeg var "klar" - for skikkelig innbruddsraid så det ut til!


I parken møtte jeg Ellen, Torfinn, Astrid, Åshild og Ingunn. Bra oppmøte i 16 kuldegrader! Vi løp i alt 6 runder i Parksprintløypa, i litt ulikt tempo etter hvert. Jeg tror til sist alle var enige om at det tross alt var en fin økt. Alle fine og fulle av rim og snørr. Idyllen sprekker imidlertid da Åshild utbryter "Siri, du har jo snø i skjegget!" Det er av sine egne man skal ha det åpenbart.  Da jeg kom hjem utbryter jammen gubben nøyaktig det samme og løper etter kamera. Jeg har IKKE skjegg!!!!!!!!!!!

Kommentarer

 1. Takk for en fin og kald treningsøkt i parken i kveld! Smakte godt med solbærtoddy da jeg kom hjem. Sees neste uke!

  SvarSlett
 2. Jeg syns dusjen var digg jeg, stod altfor lenge! Bra økt Ellen.

  SvarSlett
 3. Eg kosa meg maks med løpingen i går, og det var faktisk ikkje så megakaldt. Har løpt kvar dag siste veka og det funker bra så lenge som ein bruker "bøffen".Ser fram til neste onsdag.

  SvarSlett
 4. Bra innsats med intervalltrening i går! Imponert over at så mange stilte.(Jeg var så kald at jeg feiget ut med en kveldstur til Elixia)

  SvarSlett
 5. er det skjegg jeg ser på det bildet?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar