Test - NIKE treningsklær

Det å prøve treningsklær og sko, og vurdere dem har en klar fordel - man må få trent! Siri lånte meg en genser, en tights og et par sko fra NIKE - og etter å ha prøvd dem inne/ute nå siden før jul er jeg generelt veldig positiv til tingene.Klar favoritt er NIKE dry fit tights. Sort med turkis detalj over knær. Denne er en nyere modell av en tilsvarende jeg har - men denne modellen har videreutviklet en enda bedre passform samt sømmer som ikke merkes mot huden. Buksen puster godt - og er derfor for kald til vinterbruk etter min smak. (Selv med en ullongs var den for kald i 5 minus.) Eneste som trekker ned er at snøringen i livet er like dårlig som i tidligere modeller, løsningen med en tynn strikksnor som reguleres er dessverre vanlig - men her kunne muligens NIke funnet en bedre løsning, f.eks med en litt bredere strikk ?En forbedring fra tidligere modeller er at lommen bak på ryggen har vanntett stoff mot huden. En klar fordel hvis man løper med Ipod eller mobil. Som en treningsbukse til høst og vår er denne tights en klar favoritt for meg.Treningstrøyen NIKE dry fit har jeg også prøvd før i en tidligere variant. Den utlånte trøye var nok muligens herremodell, for passformen var dårlig for en jente. Dog, pluss for at den er lang og kommer over hoften. Også som buksen er dette en klar favoritt vår eller høst. Det at den puster godt og er litt løsere i passformen enn en superundertrøye gjør at den kan brukes både alene og under en løpejakke.
De tekniske egenskapene er bra -selv med intensiv trening forblir man tørr på overkroppen i denne toppen. Det som likevel gjør at jeg nok ikke ville kjøpt den er at den er rett og slett kjedelig i design og fargevalg.

Siden før jul har jeg også løpt noen økter med The Nike LunarGlide+ skoen - en svært lett og behagelig løpesko. Har kun prøvd å løpe med skoen på sne - og med ullsokker inni passet skoen veldig bra til det underlaget. Skoen er lett og sitter godt på foten. Litt usikker på om jeg ville løpt lenge med denne på hard asfalt for mengdetrening - men som treningssko på grus eller lett terreng ville den for meg vært en god kandidat.
http://nikerunning.nike.com/nikeos/p/nikeplus/en_EMEA/commerce/women?ll=en_GB&ct=DK&pid=292284&cid=102202&pgid=254393&p=PDP&

Kommentarer