skitur fra h...

I går var jeg på skitur i Nordmarka, og det var dessverre en kald og lite morsom tur. Jeg ble kald da jeg gikk til banen allerede, og der måtte jeg vente i 10-15 minutter, uten at det var noe informasjon å få mens jeg ventet på den forsinkede banen. Da den endelig kom var den selvsagt uten varme, så jeg hutret der jeg satt på vei opp mot Midtstuen. 


Det var ikke slutt med dette selvsagt, da jeg begynte å gå kjente jeg at skiene var bakglatte, men jeg var selvsagt altfor kald til at jeg ville stoppe opp for å smøre. Så jeg kjempet meg oppover bakkene mot Frognerseteren, og etter 10-15 minutter begynte jeg å få tilbake følelsen i fingerne. Jeg gadd ikke smøre om da heller, jeg var igrunnen bare blitt temmelig sur og grinete da. Er vel ikke noe vits å smøre om nå som jeg endelig er oppe heller? 
Siden humøret var på bånn bestemte jeg meg for å kjøre til bånn; Sognsvann. Ingen tur om Skjennungstua eller Ullevålseter eller noen som helst sted, bare rett ned. Jeg ville hjem!  Jeg tok Måneskinnsløypa, og den var veldig hyggelig altså, tiltross for mitt manglende muntre humør. Etter hvert gikk det kraftig nedover, og da ble jeg jammen meg iskald, igjen! Det var selvsagt ikke nok med dette heller, jeg måtte nemlig vente 25 min på banen på Sognsvann.  Møkkahalvtimesruter som ikke engang var annonsert der oppe! Det var heldigvis varme på banen da den omsider kom, men jeg ble ikke varm igjen før sent i går kveld en gang... 


God start på det nye året? NOT!!


Det var forresten fint i marka altså... det er bare for kaldt! 
Skiforeningen gjør en suveren jobb.Kommentarer