Siri flyr

Da jeg kom hjem fra jobb i ettermiddag oppdaget jeg at temperaturen var på et langt mer levelig nivå enn den har vært de siste ukene. Kun 4 minusgrader viste displayet og jeg tenkte; UT Å LØPE!! 


Dessverre er ikke livet med barn "som tenkt, så gjort". Først måtte vi ha middag alle mann, det var heldigvis gubben godt i gang med. Dernest er det leking og aktivisering, før man tilsist forsøker gi poden grøt og starte med faste ritualer før legging.  Ettersom gubben i huset har mage som tåler å trene raskere etter mat enn min mage tåler, fikk han første rangen på å trene - mens jeg fikk lagt poden. Så ble det etter hvert min tur! 


Klokka ble nesten halv ni før jeg var klar for tur, og det hadde blitt noen få gradere kaldere. Men, hu hei så mye "varmere" det tross alt var i kveld! Okey, det var ikke varmt, men det var helt greit å puste - så jeg kjørte litt mer på enn jeg har gjort så langt utendørs i år. Det føltes så mye lettere å løpe i dag, hadde jeg klistra på meg vinger er jeg sikker på jeg kunne flydd!  Krysser fingrene for at vi slipper femten kuldegrader og sånt denne uken xxx  


Det blir selvsagt treningscamp på onsdag - om du skulle være i tvil liksom...

Kommentarer