Sentrumsløpet

Jeg tenkte utfordre alle campere til å melde seg på Sentrumsløpet, 24. april. 10 km gatelangs i Oslo. Etterpå kan vi ta en middag sammen i sentrum - hvis det er interesse for det. Hva syns dere om det?

Jeg har sendt utfordring til noen av dere på mail, men det var så tungvindt at jeg gadd ikke gjøre det til fler enn en håndfull. Dessuten fikk jeg se at mottaker ble utfordret til å slå meg, ellers måtte han/hun ditt og datt. Det er jo ikke mitt poeng, jeg vil bare ha dere til å løpe! Dere løper så fort eller sakte dere vil, blir det mange med er det alltids noen andre fra campen man kan kjempe litt ekstra med - om man vil. Prisen for å melde seg på øker gradivs jo nærmere løpsdatoen man kommer, tror første økning er 15. januar - så det er egentlig ikke no´å tenke på! Meld deg på, nå. Skriv "Treningscamp" i klubbfeltet når dere melder dere- så får vi synliggjort campen.


Som inspirasjon for å komme igang med løpingen igjen etter juleferien, eller komme i gang for første gang, vil jeg anbefale å lese bloggen til Adelheid i dag. En fersk løper som har fått skikkelig løpedilla, eller skal vi si løpetid;-) Besøk bloggen hennes, og bli inspirert! Det er ikke alle løpere som har løpt "alltid", mange er ferske og ligner kanskje egentlig på akkurat deg?

Kommentarer

Legg inn en kommentar