Sentrumsløpet, meld deg på!

"Alle" campere må løpe Sentrumsløpet 24.april i år. Det er 101 dager igjen, og jeg garanterer at de som deltar på intervallene fram til april er klar for disse 10 km i Oslos gater. Det er allerede 1500 påmeldte skriver kondis i dag.


Løpet har 30-årsjubileum i år, så vi kan kanskje forvente oss litt ekstra med folk og underholdning underveis? Prisen for påmelding stiger 15. januar, så det fins ingen grunn til å vente & se...  Astrid, Åshild, Ida og Gøril er påmeldt i tillegg til meg, men jeg tipper det er flere som jeg ikke har oversikt over?


Vi spiser middag i sentum sammen etterpå - da kan alle skryte uhemmet av sine tider/bragder!!  Gi meg beskjed om at du er med, så jeg vet hvor mange jeg skal bestille bord til:-) Det haster ikke ennå, men hvorfor vente hvis du har bestemt deg?

I feltet for klubb/bedrift kan du skrive Treningscamp.

Kommentarer

 1. Nå er også jeg påmeldt Sentrumsløpet! Men jeg skal også løpe Råskinnet en uke etter, velkommen til å være med der!

  SvarSlett
 2. Jeg er påmeldt, men råskinnet holder jeg meg unna, kanskje om noen år :-)

  SvarSlett
 3. Hvis jeg ikke var i Trondheim kansje.. :)

  SV: Hehe, er da bare å bestemme seg! (jaja, bare og bare. men egentlig er det bare å bestemme seg, virkelig bestemme seg + legge en plan!)

  ingen kan være perfekt du har rett der. Og uansett, tenk deg hvor kjedelig livet hadde vært om vi var perfekte da. nei, vil heller være litt rar og uperfekt jeg :)

  SvarSlett
 4. Råskinnet er litt for mye bading for min del... men syns det er et bra konsept for de som liker litt råhet!

  Nems: Hva med en Oslotur i april?

  :-)

  SvarSlett
 5. Lisa G og Silje er også påmeldt ja, og jeg tror Janne og Asta straks får ut fingeren.. Så da er vi kanskje ti stk? Vi tar med oss Ingalill og Anne-Brit på middagen også - om de vil!

  Andre som vil være med oss tro?

  :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar