Pumpet!

Gårsdagens økt ble vel hard for meg, jeg åpnet nok litt for tøft på den første runden - og i tillegg lot jeg meg rive med av Ingunn på den tredje. Etter det var kreftene mine sugd ned i snøen! Men, det ble fem runder a 1 km og det lyste innsats av samtlige åtte på gårsdagens trening. Ellen kunne berette om bedre tider enn sist, og ga æren til været. Jeg tror Ellen er i siget!

Forholdene i parken er fortsatt veldig gode, hard snø på stien og skispor i midten:-) Temperaturen var rundt null grader, så Ingunn kasta likegodt jakken på runde 3 ca. Det gjorde ikke jeg, for jeg er frysepinn!

Kveldens sprekinger var: Ellen, Ingunn, Janne, Lisa G, Siri, Truls, Torfinn og Åshild. Ekstra velkommen til Truls, hans første treningscamp. Håper du trivdes sammen med oss og kommer igjen onsdag etter onsdag! Ellen var veldig flink til å forklare hvordan dette foregikk, så jeg tror Truls fikk en grei start.

Bra innsats, vi ses om en knapp uke!

Kommentarer

  1. Hey hey. Takk for fin økt i går, digg å kjenne at ein blir skikkelig sliten. Eg er fortsatt imponert over at du klarer å gje oss andre motiverende ord heile vegen, sjølv om du springer med full gass sjølv. Ser fram te neste onsdag...dette var skikkelig fin onsdags moro...sammen med hyggelige mennesker :-)

    SvarSlett
  2. Takk tilbake, ingenting er så motiverende som en rygg der framme! Bra jobbt:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar