På ski i helgen?

Nå er det voldsomt mye fokus på bredden mellom skisporene, side opp og side ned om 13, 15, 17 eller 21 cm. Jeg har ærlig talt ikke tenkt særlig nøye over dette før, og syns det er komisk å bruke så mye spalteplass i en seriøs nyhetsavis. Jeg liker godt å gå på ski, men på det nivået jeg er tror jeg strengt tatt ikke det er skisporene det står mest på... 


Anyway, jeg har hørt rykter om at det skal falle mer snø i helgen, og det er ikke lenger femten minus - så kanskje får jeg til en skitur på søndag - og det syns jeg DU skal også! Blåextra i lomma og legg i vei på ukjente veier i marka.
Nyt vinteren nå som den er mer levelig, plutselig blir det kaldt igjen!  I kveld har jeg tenkt å dra på meg løpeklærne, før snøen kommer og gjør veiene ujoggelige;-) Benytt sjansen du også!  


Riktig god treningshelg alle sammen:-)

Kommentarer

Legg inn en kommentar