Nike Convention - Fly sister +

I helgen var vi 70 stk i et rom på omtrent like mange kvm som trente en time sammen. Iført nye Nike Fly Sister One sko og rosa Nike woman t-shirt visste vi vel ikke helt hva som ventet. Gutta fra Mykje Meir treningssenter stod for treningen - men etter en time var det få som orket særlig mer trening..... Mange av oss fikk flashback fra gymtimen på ungdommsskolen; blodgym - bare det at musikken var bedre, instruktørene engasjerte og antallet elever vesentlig flere.

Treningstimen ble intens og da noen trodde at nå var det endelig slutt - så kom det gamle trikset om at det var faktisk 3 stasjoner igjen. Morsom, høy puls treningsøkt, der de fleste tok ut det de hadde. Vi fikk konkurrert mot oss selv og litt mot andre i gruppen. Nike Fly Sister One skoene holdt det som ble lovet; lette, allsidige innendørssko, med godt grep og passe demping. De blir en klar favoritt for min innendørs trening fremover.

Kommentarer

  1. Hejsan! Hoppas ni har återhämtat er från helgens roliga träning :) Äntligen hittade jag er sida! Kul, här kommer jag definitivt finna inspiration!

    SvarSlett
  2. Hei:-) Tror Nike Convention slo ut både Asta og meg gitt! Men, vi kommer tilbake, mye sterkere!

    Håper å se deg i parken!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar