Nike Convention: Fly sister!

I dag formiddag har jeg altså vært på Nike Convention, jeg fikk sågar lov til å invitere med mine to andre jentestemmer; Asta og Lisa. Lisa kunne dessverre ikke, men Asta og Siri hadde det gøy! Håper å komme med noen bilder også, følg med:-)

Først fikk vi høre litt om Nike Women satsingen, jeg likte det jeg hørte! Slagordet er Rock Victorious, som skal inspirere alle jenter til å trene hardt for å nå målene sine - og bli en vinner! Med vinner snakker man ikke kun om å vinne en konkurranse, men å nå målet man setter seg. Nike vil hjelpe jentene med gode og funkjsonelle treningsklær og sko, og jeg tror utstyret betyr ganske mye for jenter også. Jeg tror de fleste synes det er morsommere å trene med kule sko som lyser opp og ikke minst med klær som både er pene og som transporterer bort svetten slik at man ikke blir våt og kald. Jeg så noen spennende nyheter i alle fall, som jeg satser på å bli bedre kjent med når kolleksjonen kommer ut i butikkene.

I tillegg har Nike en mulighet for loggføring av treningen samt venneutfordring på websiden sin, sjekk den ut! Det heter Training Club, navnet matcher jo treningscampen også. Jeg har registrert meg på Nike+ som er mer løpeorientert, og jeg får stadig nye kilometer tillagt kontoen min. Det er gøy med synliggjøring av treningen! Foreløpig er jeg bare på nivå 2, men så har jeg bare brukt det en månedstid også, så det kommer seg vel!

Etter introen ble det the real stuff, trening! En treningstime som het "Mykje sprekare" ventet oss - styrketrening etter sirkeltrenings prinsippene. Knallhardt og enkelt, ingen vanskelige kombinasjoner (puh! Siri ble veldig lettet). 70 stk i salen, 7 på hver post og følgelig 10 poster. Pushups, rygghev, catslides, stille lengde, telemarkhopping +++ Catslides var knallhardt, ellers var det meste levelig nok. Jeg har en mistanke om at stølheten kommer snikende i morgen da...

På treningstimen fikk vi benyttet Nike Fly Sister One sko som vi fikk utdelt. Hvite og orange, veldig teknisk materiale, veide knapt mer enn sokkene mine. Jeg skal ta bilder og skrive mer om disse, har tenkt å teste de til squash...

Kommentarer

  1. Likte Catslide-videoen! Ser at de selger utstyrspakke, men alt man trenger er jo et par slitte ullsokker og et glatt gulv, så er man i gang. Var på en core-trening på toppidrettssenteret for noen år siden, hvor vi trente basistrening med Jon Aase, og da gjorde vi noen lignende øvelser (basistrening.no hadde disse før, nå må man lete litt mer, men det ligger der). Tror aldri jeg har vært så støl noen gang!

    SvarSlett
  2. Stølhten kommer krypende her kjenner jeg, gruer meg til i morgen... Utrolig bra øvelser, må innrømme at vi ikke gjorde de mest avanserte som videoen viser altså;-)

    Jeg tenker at man kommer langt med et par gulpekluter;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar