Morgentrening

I mitt gamle liv, før jeg ble mamma, trente jeg i perioder ofte på morgenen, før jobb eller bare tidlig i helgene. Byen sover, man slipper å stoppe i lyskryss og man kan som bonus få med seg en nydelig soloppgang. Det er også en fin dag å starte dagen på fordi du drar med deg en god følelse hele dagen, i stedet for "må få trent senere i dag" samvittigheten hele dagen.

De få morgentreningene jeg har hatt siden jeg ble mor kan nok telles på en hånd, muligens på to. Det er ikke fordi man ikke står opp tidlig som småbarnsforeldre, hvis noen skulle tror det. Det er rett og slett fordi man ofte sover for dårlig/lite på natten og/eller fordi man har et barn som våkner tidlig. Morgentrening er ikke det første man tenker på når man har sovet 6 timer, med oppvåkninger.


I går kveld la jeg meg tidlig, jeg tenkte endelig ta en løpetur fra morgenen i dag. Poden har den siste tiden sovet ganske lenge (les til over 7) de siste ukene, så jeg tenkte det var en god mulighet nå. Yeah right, tror jeg så rosa elefanter. Det begynte kl 02 tror jeg. Host, host - skrik. Inn i senga vår, prøvde roe han ned. Mere host, host. "Ferdig sove", "spise mat". Nei, nei, nei sier mor og far da, må sove mere. Vann og hostesaft, plis hjelp oss. To timer med turning og hosting i senga, da hadde han hostet så mye at han begynte å brekke seg. Så kjenner jeg at jeg får en skikkelig dusj, det siver inn i øret mitt. Æsj!


Mamma kjefter og smeller, dusjer og skifter på senga. Trenger jeg si at det ikke ble noe morgentrening på mor i dag?

Kommentarer

 1. Skjønner det godt jeg, Siri. Trøsten er at det kommer bedre tider! Heldigvis vokser de til og alt blir lettere. Helt til du får nr 2....

  SvarSlett
 2. - glad mine er store :-)

  Digresjon:
  Et liten ting jeg har lurt på. Når du i et annet innlegg minnet bootcampgjengen på lilla swix - var det en intern spøk eller noe dere faktisk gjør??

  SvarSlett
 3. Anne-Brit: Det tar nok en stund til det kommer bedre tider her i huset, må bare gjøre det beste ut av denne hverdagen nå...

  Ingalill: Det var en spøk, men kan hende det funker? Kan ikke gjøre stor skade i alle fall. ;-)

  SvarSlett
 4. hehe. Jeg også trodde faktisk at dere brukte lilla swix slik som Ingalill.

  Jeg spilte tennis med en kollega engang som brukte rødswix på tennisracketen der man holder, fordi han mente han glapp racketen så lett.

  Mao, ingenting sjokkerer meg :)

  SvarSlett
 5. Dere må ta ALT jeg skriver med en klype salt;-) Men skjønner det er vanskelig å skille den virkelige galskapen fra den gærne galskapen!

  SvarSlett
 6. (haha med tårer)
  - må innrømme at jeg ble litt skuffet nå, hadde håp om at jeg kunne legge bort broddene for godt :-)

  , men skuffelse til tross det var ihvertfall bra jeg spurte først - før jeg gikk til innkjøpt, plapret løs på fest og blogget vilt om lilla swixs fortreffelige egenskaper på joggesko :-)

  SvarSlett
 7. Det er jo bare å plapre i vei det, legge ut i det vide og brede hvordan skoene bare sitter som støpt om du bruker rett swixfarge under. Til våren kan du fortelle at det bare var en spøk:-)

  Ingen moro er så moro som den man lager selv!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar