Mølleløping og squash på en søndag

Egentlig tenkte jeg meg ut på en lengre og rolig løpetur i dag, men timeplanen er tight her i huset - så det ble aldri noe rom for trening før på ettermiddagen/kvelden. Så, vi bestemte oss litt plutselig for å ta en tur til trimommet på jobben min. Jeg ville teste de nye Nike skoene jeg fikk i går og jeg ville løpe litt fort, i løpeskjørtet mitt! 

Først løping på mølla: 30 min, 6 km. Herlig! Jeg testet ut litt forfotløping eller hva det heter, de første 1-1.5 km forsøkte jeg lande på forfoten i stedet for på hælen. Jeg har forsøkt dette tidligere også, men har gitt opp etter mye kortere tid enn i dag. Nå føltes det imidlertid ganske fint, så jeg tror jeg skal teste litt mer. Turte ikke løpe så lenge på denne måten, en må jo bygge opp muskler til å tåle nytt løpesteg også.  Jeg har lest at man kan begrense belastningsskader som f.eks beinhinnebetennelse ved å legge om løpesteget, og det er jeg selvsagt interessert i! Jeg kan nemlig ikke øke treningsmengden min særlig mye, uten å få dumme kuler på forsiden av leggen.


 


Kult løpeskjørt eller?

Så var det tid for Fly Sister One testing! Skoene var så lovende på sideveis bevegelser i går at jeg bestemte meg for at disse skulle jeg teste til squash. Jeg har nemlig ikke fått spilt siden jeg ble for mye gravid... og det begynner bli over 2 år siden. Jeg har forsøkt meg 2-3 ganger, men det har endt med smerter i bekkenet. Jeg digger squash, så jeg vil gjerne ha skikk på kroppen etter fødsel. Til jul fikk jeg dessuten ny racket av mannen, som stadig lå uåpnet og uprøvd (den gamle moste jeg i veggen for 2-3 åren siden i ren frustrasjon over egne ferdigheter). Det var altså på tide med squash!  

Vi spilte to sett, gubben slo meg selvsagt - men jeg bet fra meg som best jeg kunne. Syns det gikk ganske bra igrunn,  smertene i bekkenet kom - men var svakere enn tidligere. Tror jeg foreløpig konkluderer med at skoene duger til squash, selv om jeg ikke hadde maks kontakt med underlaget hele tiden. Trampet over to ganger, og sklei til en gang - men litt svinn må en vel bare regne med:-)

Squash approved shoe!!

Kommentarer

 1. Løpeskjørt fascinerer meg, noen pros & cons i forhold til shorts/tights?

  SvarSlett
 2. Det kommer mer om løpeskjørt... følg med!

  SvarSlett
 3. Wow, stilig skjørt! :) Fine fasiliteter du har på jobben, forresten, må være praktisk. Det ble skitur på meg denne helgen - er stiv og støl i både skuldre og lår, så det var god (uvant!) trening!

  SvarSlett
 4. Wow, løpeskjørt: så stilig! Men praktisk tro? Artig å høre mer om hvordan det er å løpe med dette. Best til landevegen tenker jeg, ikke i skogen

  SvarSlett
 5. Jeg kan røpe at det er bra;-) Følg med, følg med - det kommer altså mer om løpeskjørt!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar