Mage!

Jeg tror magen er den flest mennesker er opptatt av å "fjerne"/trene, og selv om det ikke er mulig å punktslanke seg på bestemte steder i kroppen som man skulle ønske - er det fullt mulig å trene "punkter" på kroppen sterkere slik at det henger og dingler mindre! For å stramme opp magemusklene, slik at de holder magen din mer på plass, er øvelser som planken gull verdt.


Planken er en av mine favorittøvelser, hard men effektiv. Øvelsen utfordrer de dype magemusklene, som du kanskje ikke greier aktivere med vanlig situps. Hele kjernen får kjørt seg, og det er flere muligheter for å variere. 

På treningscampen kjørte vi vanlig planke med albuen i marka, utfordret litt ved å ta ben og armer opp. I tillegg kjørte vi også sideplanker, som kan være litt teknisk krevende i starten. Det fins også flere varianter av planken, Spidermanvarianten f.eks, som utfordrer ennå litt mer. Anbefaler å se bildene av Siren Sundby in action! Bli inspirert, dama er sterk i kroppen, og jeg ser ikke noe som henger og dingler der gitt...God trening!
© FOTO: Siri Møller, for ShapeUp

Kommentarer

  1. Hei. Takk for hyggelig kommmentar på min blogg i forrige uke. Bra initiativ dere har i Frognerparken! Har blogga litt om mage og løping i dag jeg og. Men ikke helt det samme...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar