Løpe til badet

I dag har familien vært i Tøyenbadet igjen! Junior koste seg i vannet og med å hoppe fra kanten. Mor og far koser seg med litt varmt badevann og ikke minst noen minutter i badstuen etterpå - det er godt nå i vinterkulda!

Jeg løp hjemmefra og langs ring 2 til badet, det var rimelig kaldt og jeg hadde bare et lite glippe mellom luebuffen og halsbuffen, slik at jeg kunne se. Det jeg så var rim på øyebrynene;-) Jeg fikk svømt noen lengder i tillegg - og er greit fornøyd med treningen. Egentlig tenkte jeg å løpe på mølla i helga, men det ble ikke mulig i går og jeg fant ut at jeg likegodt kunne løpe ute i dag. Ikke at det har blitt noe mildere, slik varselet sa før helgen, minus 18 her i går og på fredag, "bare" minus 15 i dag. Jeg håper uken som kommer blir litt vamere, det begynner å holde nå...

Det var en kjeftesmelledame i garderoben forresten, hun gnålte om hvor kaldt det var å gå fra garderoben til vannet. Vi snakker om en distanse man tilbakelegger på under 1 minutt. Men, dette minuttet var åpenbart nok til å ødelegge hele badegleden. Etter å ha gnålt i garderoben måtte hun også si i fra til de som selger billetter, og hun måtte også klage sin nød til gubben sin. At det er 15-20 minus ute, og at det nok vil være uforsvarlig kostbart å varme opp alt av areal innendørs til 30 varmegrader tror jeg kanskje ikke hun har skjenket en tanke. Nei, neste gang skulle de dra til et skikkelig sted kunngjorde hun... 

Vi drar gjerne tilbake til Tøyenbadet vi:-)

Kommentarer

  1. Hei,
    Snublet inn her fra mosjonist espen og likte meg, fin blogg og spennende treningsprogrammer. Jeg kommer helt sikkert tilbake.

    SvarSlett
  2. Takk Ingalill:-) Hyggelig av deg å etterlate et lite spor her!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar