Litt rar og smågal?

Blir du av andre kalt litt rar og smågal som driver med løping? I lunsjen i går ble jeg beskyldt for å være treningsnarkoman. Det er temmelig langt unna sannheten, jeg satte nesten salaten i halsen av denne beskyldningen. Jeg forsøkte legge frem hvor mye en treningsnarkoman virkelig trener - det ble gispet rundt bordet da jeg antydet at en økt per dag ikke engang er nok for idrettsutøvere i toppen.

Så, om du noen gang skulle trenge noen gærne løpere å slå i bordet med, for å vise avstanden mellom deg og de virkelige gale, ta en titt på disse to: Valle och Hasse. De løper for å ta rekorder på hhv 24 og 48 timer, på mølle!! Alt fulgt av Sveriges Radio. Han ene gav seg etter 33 timer og 197 km, men Hasse er kvar på bandet og kan fortsatt ta den Nordiske rekorden fra en nordmann. (Denne saken leste jeg om på kondis.no, Norges beste nettsted og blad for de løpegærne).

Jeg sier som Prima Vera: "Hahaheheho de gærne har det godt!"

Kommentarer

 1. Kanskje vi burde ha en ny utfordring på Treningscampen: Hvem holder ut lengst på mølle? Denne gangen skal jeg ha premie! :P

  SvarSlett
 2. Det blir ny utfordring ja... Jeg tenker ut noe smart, morsomt og hardt. Men 24 t på mølle... vel, jeg vet om morsommere ting! :-)

  SvarSlett
 3. Men hvorfor skal folk komme med slike negativt ladede kommentarer? Å bli kalt treningsnarkoman er liksom noe av det verste man kan bli beskyldt for. Hva med andre: lesehester, sjokoladeavhengige etc.?

  SvarSlett
 4. Tja, det er kanskje et utslag av dårlig samvittighet? At de innerst inne er litt misunnelige på Siri som klarer å trene så mye?

  SvarSlett
 5. Haha, jeg er lesehest, sjokoaldeavhengig og løpegærn!! Huff, ikke rart jeg blir sett på som rar. Det gikk plutselig opp et lys for meg..

  SvarSlett
 6. Treningsnarkis og stolt av det - mål i livet; bli enda mer avhengig! Mohahahaha....

  SvarSlett
 7. Jeg gjentar: De gærne har det godt:-)

  SvarSlett
 8. Ja, det er helt sikkert at mange misunner oss! Vi får bare være stolte over at vi har en slik flott hobby.

  SvarSlett
 9. Nemlig! Løping er uslåelig: Du er i gang utenfor døra, kondisjon er nyttig og du forbrenner masse (slik at du kan spise litt snop...)!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar