Kaldt, men fint likevel!

Årets første Parksprint i Frognerparken er nå unnagjort og jeg har fått lagt ut resultatlisten. Etterarbeidet gikk heldigvis mye kjappere denne gangen. Det skyldes to ting; færre deltakere men viktigst: legoklosser!!


Jeg har ikke fått ordnet med startnummer slik at tidtaking i mål er litt komplisert, og sist gang brukte jeg utallige timer på å prøve å få listene til å passe med virkeligheten. Nå hadde jeg en ny idé for dagens sprint, nemlig legoklosser med nummer til alle deltakerne! Tipper legoklosser som startnummer er unikt i løpsammenheng:-)  Når man kom i mål skulle hver enkelt bygge sin kloss oppå den foran sin kloss, og de ble stablet i tre ulike tårn for de tre ulike distansene.  Til dette fikk jeg god hjelp av Ingunn og Asta - tusen takk!!


Takket være legoklossene med nummer hadde jeg rekkefølgen inn i mål, og kunne enkelt koble dette mot tidene som ble registrert ved hver målgang og rundepassering. Eneste feilskjær var Oddvar som passerte mål for å løpe ny runde, men ombestemte seg i svingen. Ikke så lett å finne igjen en slik passering etterpå;-)

Forøvrig var jeg veldig overrasket over at ikke flere ble skremt av kulda og ble hjemme i dag. Det ble 23 startende, 7-8 minusgrader (men meldt 12-13) og 3. januar lukter litt jul og skitur og slike ting. Det må være lov å håpe på litt mildere vær om en måned - og kanskje deltakerantall på over 50? Den beste ververen får som vanlig startpass i Sentrumsløpet...

Tusen takk for flott insats i dag både til støtteapparat og deltakere! 

Kommentarer