Just did it!

Godt nytt treningsår!
 - Har du et nyttårsforsett når det gjelder løpetrening?


Jeg synes det er litt vanskelig å motivere seg for løping når gradestokken er 10 minus og lavere - men noen ganger bare må man. Vi har bare en bil - og bussforbindelsen til min jobb er litt kronglete. Mitt nyttårsforsett har derfor vært å løpe frem og tilbake noen av de dagene jeg ikke bruker bil nå i vinter. -I hvert fall til jeg får ordnet med piggdekk på sykkelen.


Å løpe til og fra jobb er egentlig en veldig praktisk og passer i hvert fall godt for min treningsuke - men mest optimalt å gjennomføre når man har dusj og garderobemulighet på jobben. Noe av det beste med å løpe til eller fra jobb er at man får litt tid alene til å tenke over dagens gjøremål. Dessuten er det en viss tilfredsstillelse å se andre billister stange i kø, og vite at turen med bil trolig i tid er like lang.


Foreløpig har jeg ikke møtt så mange andre som løper til og fra jobb - temperaturen gir nok en forklaring på det. Skulle du likevel vurdere å bytte ut bil eller busskort med løpeskoene, så er det absolutt å anbefale! Ikke minst er det supert å spise middag etter jobb og vite at man har avlagt to greie treningsøkter, og kvelden kan brukes til andre ting enn trening.

Kommentarer

 1. Hei.

  Hvor langt har du til jobb?

  SvarSlett
 2. Hei Kosmo - har ikke målt km, jeg har litt over 30 min. med rolig løping hver vei med denne kulden/glatt. På jobben har vi treningsrom der jeg bruker ca 20 min. til styrke.

  SvarSlett
 3. Jeg begynner i disse dager med å sykle til og fra jobb. Det er 1.6 mil hver vei. Har løpt hjem fra jobb en del ganger. Det er rett og slett nydelig, turen tar 1time og 20 minutt sånn ca. Samme strekningen med bil kan ta opp til en time:-) Er spent på hvor lang tid jeg vil bruke med sykkel.
  Det er jo tidsbesparende uansett med tanke på en legger inn mange timer med trening med noe som en uansett må gjøre.

  SvarSlett
 4. Trening til og/eller fra jobb er genialt og burde vært prøvd av mange, mange flere! Jeg har ikke så lang vei til jobb, men jeg har lang vei til barnehagen, så jeg har av og til løpt fra jobb og hjem (det er bare 1.5 km ca), byttet jobbting med joggevogn, og løpt med tom vogn opp til barnehagen, hentet poden og løpt hjem igjen. Det blir litt avbrudd i løpingen, men i uker der tiden ikke strekker til er iallefall bedre enn ingen trening:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar