Juleutfordringen - premier

Nå er det på tide å runde av juleutfordringen, den begynte 20/12 og avsluttes i dag 3/1. Det hele gikk ut på å løpe en maraton i løpet av disse julefridagene, slik at dere ikke gikk helt i dvale;-) Det ble ikke så mange som rapporterte løpekilometer, så det ble liten kamp om premiene. Jeg er temmelig sikker på at det er blitt løpt atskillig mange flere kilometer enn de jeg har fått rapportert, men kanskje vi får litt større oppslutning rundt neste utfordring?

Lisa G ble suveren vinner, hun var i mål flere dager før 3/1. Jeg kom på en god nummer to og deretter ble det nesten dødt løp mellom Janne og Astrid - men Janne var ferdig noen timer tidligere. 

Førstepremien er en hvit, teknisk løpeskjorte fra Nike. Tredjepremien er et par løplabbet sokker, veldig gode treningssokker; Janne får velge fra nederst hylle: hvite i str 40/43 eller sorte i str 36/39 - jeg tipper det blir de sorte jeg;-) Siden andreplassen dessverre gikk til meg ble det ingen premiering her!
Jeg har ikke fått siste oppdatering fra Åshild, jeg er sikker på at hun også har noen nye kilometer å rapportere. Grafen kommer derfor litt forsinket...

 

Kommentarer