Ja takk!

Jeg er medlem hos turistforeningen, skiforeningen og kondis, samt vel også syklistenes landsforening eller hva de heter. Og jeg tror samtlige har slike "betal medlemskontingenten din innen xx, og du er med i trekningen av". Jeg betaler alltid tidsnok, men vinner selvsagt aldri noen av disse premiene. Årsaken til dette ligger vel i at jeg har hell i kjærligheten, og følgelig har brukt opp hele vinnerlykke-kvoten her. I fjor kan jeg skilte med å ha vunnet en stk herredusjsåpe, i uttrekkspremie på Kristinaløpet i Tønsberg. Juhu for meg liksom.

Men, etter å ha lest denne på kondis føler jeg på meg at det er min tur!!
Se hva de lokker med da: "Alle som betaler Kondis-kontingenten innen 20. januar, er med i trekningen av tur til Swiss Alpine Marathon, tredemølle fra Sportsmaster, Polar-klokke og en rekke andre premier.Jeg sier bare: "Ja takk, til alt. Send det over!"
Er klar som et egg jeg:-)  Spesilet den mølla og den turen... sikle!

 

Kommentarer

 1. Helt enig, jeg vinner heller aldri noen av disse tingene til tross for punklig betaling. Forklaringen er nok som du sier at vi har hell i kjærligheten!

  SvarSlett
 2. Den regelen stinker uansett!
  Man kan jo ikke leve på luft & kjærlighet alene, man trenger flotte premier også:-)

  SvarSlett
 3. Eg stemmer for deg Siri. Skal sende mail te Kondis om å prioritere deg øverst på premielista. Men på ei anna side...om du vinner mølla.....så blir du vel å løpe heime istadefor i parken med oss???? Nei den sjansen tar me absolutt ikkje. :-)

  SvarSlett
 4. knallbra forslag Ingunn. Jeg lover på tro og ære å være i parken hver eneste onsdag kl 20:00 livet ut!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar