I kveld henger jeg innendørs med Wii

Etter gårsdagens kalde uteøkt har jeg i kveld tenkt å gjøre som på tirsdag; nemlig trene med Wii. Vi har en Nintendo Wii Spillkonsoll, med balansebrett og har etter hvert flere sportsspill.


Jeg har for det meste trent med den "klassiske" Wii Fit, som gladelig forteller meg at jeg har trent for lite, veier for mye og at denne øvelsen ikke er "My cup of tea"- jeg har en riktig sjarmerende trener der inne!
Vi har hatt dette spillet i litt over ett år, og jeg har fått bedre balanse og holdning av det. Det har faktisk gjort mye med kroppen min etter fødselen, er utrolig gode øvelser for kjernemusklene som virkelig gjør susen. Jeg anbefaler Wii Fit til alle egentlig, er utrolig enkelt å kunne trene hjemme, og balansebrettet gjør at du får tilbakemelding på øvelsene.

Aberet med Fit er at det er mye forklaring og dermed litt for mye pauser til å få en effektiv økt. Det er ikke et stort problem for meg, men jeg kjøpte likefullt spillet EA active sports. Det er også her mye forklaring og introduksjon, men når man har lært seg øvelsene kan man suse gjennom som om det var en vanlig treningsøkt. Jeg har ikke trent så mye med dette "nye" spillet (jeg har hatt det ganske lenge... hehe), men nok til å kunne si at det fungerer bra! Jeg trente en økt på tirsdag, og er fortsatt helt forferdelig støl i beina.
Tenkte altså jeg skulle ha en ny date med treneren min i kveld. Hvis ikke de støle musklene setter en effektiv stopper da:-) Må nok trene mer overkropp denne gangen, bena er temmelig ubrukelige ennå tror jeg. For overkroppen kan man bl.a bokse, og det er jo veldig morsomt - jeg slipper å bli slått, kan bare denge løs mot skjermen!


Vi fikk forresten også Wii Fit Plus i julegave, den er det bare sjefen i huset som har prøvd så langt. Det er i alle fall nok å velge i, det eneste som mangler på treningsstudioet vårt er selvsagt tredemølla! Det ble visst for voldsomt å ønske seg til jul det:-) Satser på at jeg i 2010 kan overgå alle snillhetsmål, og at den ligger under treet og venter om knappe 12 måneder!

Kommentarer

  1. Her er en test av trimspill for Wii:
    http://www.vg.no/spill/artikkel.php?artid=560083

    SvarSlett

Legg inn en kommentar