Endelig fredag...

Nok en hard arbeidsuke er forbi, og helgen står blank og klar for fargelegging! Herlig:-) 

Denne helgen har vi min mamma og tante på besøk i byen, så det blir litt tid sammen med de to. Men, i morgen formiddag gir jeg beng i besøket og drar til domus athletica på Nike Convention! Det blir spennende, og jeg gleder meg til å være med på det. Håper treningstimen jeg får ikke er alt for mye kombinasjoner og koordinasjon. Jeg er en løper som elsker stillheten og enkelheten, og i aerobicsalen ser jeg ut som en klovn;-)  Blir det slikt kan du vente deg litt av en rapport på lørdag eller søndag... følg med!


Hva med din helg? Ser den lovende ut? 


PS! Ikke glem spørsmålsrunden, Lisa svarer om ernæring. Se posten under!


Kommentarer

  1. Føler jeg nynner litt på kiwi-sangen (noe med endelig fredag og finkjolen på :-)
    - ihvertfall ha en strålende helg!

    SvarSlett
  2. Jeg tenker Di derre, men det er kanskje noe helt annet:-) god helg uansett!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar