Bli med i morgen DU også

I morgen er det igjen onsdag og en ny intervalløkt i parken venter! Jeg antar vi fortsatt må løpe Parksprintløypa pga snøen. Men nå har vel mange lært seg nye snarveier og tjuvstartplasser - så det går vel fint:-) Det skal være fine forhold i parken, det er meldt nullføre, så om du trenger feste anbefaler jeg lilla swix på sålen!

Så, bli med i parken i morgen, nye som gamle. Det er moro å løpe flere sammen, og jo flere vi blir, dessto større er sjansen for at du får noen som puster deg i nakken eller som du kan forsøke å henge på! Litt uhøytidlig konkurranse er flott, det øker innsatsen og treningseffekten. Dessuten er det jo moro:-)

Husk også at dere må melde dere på både Parksprint og Sentrumsløpet, det er supert å ha noe å trene fram mot. Det er også gull verdt med et par målepunkt underveis, slik at man kan se framgangen. Etter Sentrumsløpet samles vi også til hyggelig lag på et spisested i sentrum - bli med du også! Skriv Treningscamp i feltet for klubb når du melder deg på.  Parksprinten trenger dessuten også medhjelpere til selve arrangementet - jeg blir veldig glad om du melder deg til tjeneste!

Kommentarer

  1. Er klar for intervaller i kveld...blir digg

    SvarSlett

Legg inn en kommentar