Båtmaster i Parkveien...

Etter en deilig fiskemiddag med nudler og masse grønnsaker ble det etter hvert tid for en løpetur! Det er ca null grader ute nå, så det kjennes egentlig ikke kaldt ut i det hele tatt. Føret derimot er litt dårligere nå, så jeg bestemte meg for å holde meg til bygatene, og jeg tok en tur innom parken for å sjekke hvordan parksprintløypa er. 


Parken har faktisk fortsatt hardpakket snø som underlag, det knaste godt under bena slik det gjorde i kuldeperioden. Så vi har intet å frykte på onsdagens camp - med mindre det kommer regn i morgen eller onsdag da. Og, det gjør det vel ikke :-)Jeg fortsatte løpeturen min ned Kirkeveien og over Frogner, jeg tenkte løpe via Parkveien og Bogstadveien - en halvtime-trekvarters løpetur. Noe gikk galt i Thomas Heftyes gate, på et mystisk vis hadde jeg passert Bygdøy Allé uten å merke det. Da jeg fant trikkeskinnene og en politibu ved en ambassade var jeg sikker på jeg hadde kommet i Parkveien, men skjønte ikke hvorfor jeg så båtmaster bakenfor....Båtmaster i Parkveien? Niks!  Snakker om å løpe i egne tanker...jeg var nede på Skillebekk, i Drammensveien.  Haha

Jeg fulgte Drammensveien mot Solli plass (Lapsetorvet) og kunne ta Parkveien som planlagt. Jeg fikk en litt lengre tur, men det gjorde ikke noe. Det ble en fin tur! Deilig temperatur, ganske bra underlag mesteparten av turen og fin flyt. Jeg er også veldig glad i å løpe gatelangs når trafikken er rolig, bare velge gater på måfå - turen blir til underveis. Godt med litt avbrekk fra de faste løypene man etter hvert kjører seg litt fast i. Det kan anbefales!

Kommentarer

  1. Tør du virkelig å jogge på måfå på Frogner? Tenk om du havner i feil 'hood. Plutselig er du omringet av en gjeng blåhårede gamle damer med trillebag!

    SvarSlett
  2. Hehe, de sitter inne i godstolen og ser TV de. Dessuten løper jeg fra dem lett som bare det;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar