Veldig bra innsats, seks doble!

Jammen ble det ikke seks doble runder på oss i kveld, det kan dere være veldig fornøyd med! Det betyr ca 6 x 1 km, noe som ikke er for pyser i alle fall. Veldig bra jobbet, alle sammen:-)  Det var litt lett regn i parken, det var så lite at det bare var forfriskende. Regn betyr også plussgrader, hvilket er befriende "varmt"!  Treneren var forresten 5 minutt forsent på trening i dag, og dere må love å ikke vente på meg om dette skulle gjenta seg!! Jeg hadde gyldig grunn, men dere skal bare sette i gang med oppvarmingsrunden;-)

Vi var totalt 14 stk, vi sliter med å komme over 15 ser det ut til, men kanskje vi greier det i 2010? Gamliser: Asta, Astrid, Bettina, Ellen, Ida, Ingunn, Lisa S, Marit, Torfinn, Øyvind, Åshild. Nye: Jeanette og Kristina (gikk under flere navn underveis - beklager det! Håper det ble rett nå) Velkommen skal dere være i alle fall, håper dere trivdes og vil komme tilbake til oss:-)

Dere som er nye og vil ha løplabbet-rabatten på butikken i Kirkeveien, send meg en mail!

Jeg skulle forresten ta en rolig økt jeg, siden jeg trente intervaller med guttene i går - men etter en rolig runde fant jeg krefter i bena og lyst til å løpe fort. Så jeg kjørte i alle fall på 90% av normalen, men kjente det godt i bena etterpå!

Som nevnt, det er mulighet for løping i helga fra Sognsvann, jeg kan godt være mellommann og formidle tid & sted, jeg kan dessverre ikke komme selv. Dere kan også bruke kommentarfeltet her.


I tillegg blir det altså juleutfordring; maraton fra 20.12 til 3.1 - det greier alle som våger prøve, det tør jeg påstå:-) Det kommer mer info om dette.  Husk å sett av tid til trening nå i en hektisk førjulstid, kroppen trenger det!

Kommentarer

 1. Hei!
  Ser ut som dere har hatt en bra økt.

  Hvordan var forholda i Frognerparken i dag?
  Regner med det er isfritt men kanskje litt vått?

  SvarSlett
 2. Veldig gode forhold i parken om dagen. Mykt og fint underlag, ikke for vått - det har ikke regnet så mye i det siste.

  Det blir nok en bra økt i kveld også! (Jeg tar meg fri i kveld, etter to intervalløkter på rad. Slitne ben!)

  SvarSlett
 3. hehe!
  Så det var arrangert både på tirsdag og onsdag.
  To kvalitetsøkter på to dager - lov å være sliten da.

  Har bare en kvalitetsøkt i uka jeg alikevel har jeg slitene bein hele tiden.

  Takk for rapport!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar