Urettferdig!!

Ja, jeg vet det godt. Det er en utrolig barnslig måte å åpne på. Men, hva skal man si til slikt? Dette var altså å lese på kondis her forleden kveld: "Joggebølgen er tilbake, og spesielt voksne damer over 35 lar seg hekte. Reiseselskapet TreniToscana legger nå til rette for korte treningsopphold i Toscana for damer som vil ha en kickstart for å komme i bedre form - i kombinasjon med det italienske klima, landskap, mat og kultur."


Det er kaldt i Oslo nå, jeg har allerede lengtet til varmere strøk en måned eller to. Kunne trene i singlet og kortbukse, søke etter skyggen og ta en dukkert etter en lang og hard økt. *Drømme seg bort* Akkurat hva jeg lengter etter jo!! Så, hva er poenget med å friste meg med slikt nå like før jul? Jeg har vel ikke sjans i havet på å få til en uke eller to bare for å trene og kose meg?  Det står ingenting på de sidene om hvordan man overtaler sjefen til å gi betalt permisjon eller mannen til å gi tillatelse til slike frislipp.Du kan lese mer om toscanagreiene her - masse bilder fra løypene de løper. Vin på kvelden og kultur både i løypa og sikkert mellom øktene. Ser ikke det minste flott ut. Blæh. Æsj. Blæh igjen. Hvis du drar og har det knalltopp vil jeg ikke høre ett ord om det!! Forstått?

Kommentarer